Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

DS 4

Karakteristiek en dynamisch

Benzine en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 38.390
Private lease vanaf€ 634 p/m
Bijtelling22%

DS 4

Laat u verleiden

De DS 4 laat zien dat een auto met het karakter van een SUV-coupé en de eigenschappen van een compacte hatchback de perfecte combinatie is. Deze toekomstbestendige DS valt op door zijn indrukwekkende proposities, charismatische uitstraling en zijn krachtige voorkomen. Door zijn grote wielen en atletische silhouet heeft de DS een aerodynamische uitstraling. De compacte DS 4 zit tussen een crossover en een hatchback in. Zijn nieuwe lichtsignatuur deelt hij met zijn grote broer de DS 7 E-Tense.

Met de DS 4 E-Tense bent u klaar voor de toekomst. Met de nieuwste plug-in hybride aandrijflijn rijdt u tot wel 50 km (WLTP) 100% elektrisch. Bent u al klaar voor de mobiliteit van de toekomst?

DS 4 E-Tense

Comfortabel elektrisch rijden

De DS 4 E-Tense is voorzien van een plug-in hybride aandrijflijn met een vermogen van maar liefst 225 pk. Dankzij het 12,4 kWh accupakket rijdt u tot wel 50 km (WLTP) volledig elektrisch op een volle accu. Met de DS 4 E-Tense rijdt u op een duurzame manier naar uw bestemming. Daarnaast kunnen de kosten per kilometer stukken lager uitkomen dan die van een auto met enkel een verbrandingsmotor. Wilt u meer informatie over hybride (elektrisch) rijden? Of de premium laadmogelijkheden die Nefkens biedt? Neem dan snel contact met ons op.

Veelgestelde vragen over de DS4

De meestgestelde vragen treft u hieronder. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.