Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Fiat 500 

Een Italiaans Icoon

Hybrid

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 20.990
Bijtelling22%

Fiat 500 en 500C

La Dolce Vita! Dat is waar het bij Fiat om draait. Hoogstwaarschijnlijk is de Fiat 500 het eerste model wat u te binnen schiet bij het horen van ‘Fiat’. Dit is niet zo gek want sinds zijn introductie in 1957 heeft de Fiat 500 ons hart veroverd. Met zijn nieuwe aandrijflijn als Hybrid heeft Fiat een belangrijke stap richting de toekomst gezet. De nieuwe aandrijflijn van de Fiat 500 Hybrid zorgt ervoor dat u de klassieke rijervaring heeft van een Fiat 500, maar dan wat zuiniger. 

Wanneer u wilt genieten van de Italiaanse vrijheid, is er ook nog de Fiat 500C, dit is een Fiat 500 Cabrio. 

Rijke Uitrusting

Afhankelijk van de uitvoering is de Fiat 500 Hybrid standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Comfortabel interieur

De Fiat 500 biedt u een totaalpakket, waaronder ergonomische stoelen, een soft-touch stuurwiel en nog veel meer om te zorgen dat u comfortabel bent tijdens uw reis.

7" infotainment scherm

Dankzij het 7-inch touchscreen scherm in de Fiat 500 heeft u gemakkelijk de controle over alles wat deze auto u te bieden heeft. Met een aantal klikken op het scherm maakt u eenvoudig gebruik van Apple CarPlay of Android Auto, mis nooit meer aan afslag dankzij uw navigatie.

Fiat 500 Cabrio

Open het dak, ga op avontuur en geniet van het leven. Met de Fiat 500 Cabrio heeft u de perfecte mix van van stijl, plezier & vrijheid.

Fiat 500

Vakmanschap en oog voor detail

Door zijn klassieke uiterlijk en compacte carrosserie heeft deze Fiat 500 een eigen identiteit, niet zo gek dat de Fiat 500 al jaren een fenomeen is. Ook van binnen heeft deze nieuwe generatie Fiat 500 een update gehad, door onder andere het toevoegen van verschillende rij assistentiesystemen, moderne technologieën (zoals CarPlay), maar ook de toepassing van duurzame materialen en een comfortabel ontwerp. 

Met de Fiat 500 Hybrid zet Fiat de stappen richting een groenere wereld. U rijdt met dezelfde ervaring als wat u van de Fiat 500 gewend bent, maar met een extra versterking van een elektromotor. Dit zorgt voor een zuiniger verbruik, maar ook assistentie bij het wegrijden. 

Ontdek de nieuwe manier van rijden en vraag snel een proefrit aan!

Veelgestelde vragen over de Fiat 500 Hybrid 

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.