Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Jeep Wrangler 4xe

Dé ultieme off-roader

4xe Plug-in Hybrid

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 90.800
Bijtelling22%

Jeep Wrangler 4xe

Ongeëvenaard icoon

Op zoek naar een ongeëvenaarde, vierwielaangedreven offroader, die daarnaast uitstekend presteert op de weg en óók nog eens groen is? Klinkt bijna te goed om waar te zijn, toch vind je dit allemaal terug in de Jeep Wrangler. De tijdloze Jeep Wrangler is in een nieuw jasje gestoken, namelijk die van de 4xe Plug-in hybride. Met een systeemvermogen van 380 pk en een 0-100 acceleratie van 6,4 seconden is de Jeep Wrangler 4xe de nieuwste en snelste variant die ooit is gemaakt van dit icoon. 

Ontdek hoe u de weg domineert met de nieuwe Jeep Wrangler 4xe, zowel on- als offroad!

Unieke uitrusting, voor een uniek voertuig

De Jeep Wrangler 4xe is een unieke auto, dit is niet anders voor de opties die u, afhankelijk van de door u gekozen uitvoering, tot uw beschikking heeft. 

Uniek interieur

De Jeep Wrangler 4xe beschikt over een uniek interieur. U heeft namelijk de beschikking over diverse waterdichte opbergruimtes, ideaal voor uw outdoor & offroad ritten. Tijdens uw rit mag u plaats nemen in verwarmde, lederen stoelen. Daarnaast is het gehele interieur volledig uit-spoelbaar, mocht dit nodig zijn na een stoffige rit.

Verwijderbaar exterieur

De Jeep Wrangler 4xe beschikt over de unieke functie om de volledige auto te strippen tot enkel wat écht nodig is. Zo heeft u de mogelijkheid om de voorruit neer te klappen, dakpanelen te verwijderen en zelfs de deuren zijn er gemakkelijk af te halen. Klaar voor elk offroad avontuur!

8,4" infotainment

De Jeep Wrangler 4xe beschikt standaard over een 8,4-inch infotainment systeem. Wanneer u dit koppelt met de Jeep app, heeft u altijd de belangrijkste informatie over uw auto tot uw beschikking en kunt u gebruik maken van Apple CarPlay en Android Auto.

Jeep Wrangler 4xe

Plug-in hybride

De Jeep Wrangler 4xe is voorzien van alle moderne technologieën, zo beschikt de Wrangler over 65 voorzieningen voor actieve en passieve veiligheid. Daarnaast staat u gemakkelijk in contact met uw Jeep Wrangler via de connectiviteit-app. 

De Jeep Wrangler 4xe heeft een hoofdaandrijving van benzine maar wordt ondersteund door een Plug-in hybride aandrijving, welke een actieradius biedt tot maar liefst 53 km (WLTP), daarnaast kunt u tot wel 130 km/u rijden in elektrische modus. Met een laadsnelheid van 7,4 kw/u is het accupakket van uw Wrangler binnen 3 uur weer vol, zodat u weer een nieuw avontuur kan aangaan. Opladen gaat gemakkelijk met de Nefkens laadoplossing. Daarnaast wordt door middel van kinetische energie uw accu opgeladen tijdens het remmen.

Veelgestelde vragen over de Jeep Wrangler 4xe

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.