Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot 2008

Benzine, diesel en elektrisch

Imposant en veelzijdig: Een echte SUV!

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 30.920€ 29.420
Private lease vanaf€ 509 p/m€ 399 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 489 p/m
Financieren vanaf€ 239 p/m
Bijtelling22%

PEUGEOT 2008

De veelzijdige alleskunner

De power of choice. Zo noemt Peugeot de mogelijkheid om de beste aandrijving voor uw situatie te kiezen. En keuze is er: Niet alleen een elektrische aandrijving in de e-2008, maar ook zuinige en krachtige benzine en dieselvarianten.

Sinds de introductie van de Peugeot 2008 SUV zijn er wereldwijd al bijna 700.000 exemplaren van verkocht. Ook in Nederland is de Peugeot 2008 SUV een populaire auto en na de Peugeot 208 het bestverkochte model. Om het succes van onze 2008 SUV te verlengen is deze cross-over op een groot aantal punten gewijzigd: Zo is er een nieuw PEUGEOT-logo, een nieuw frontdesign met gewijzigde koplampen, gewijzigde achterlichten, nieuwe lichtmetalen velgen, kleuren en bekledingen. Aan de binnenzijde valt het nieuwe infotainmentsysteem met HD-camera’s op. En als laatste: De introductie van de e-2008 EV 54kWh 156pk met een range tot 406 km.

Bovenop alle vernieuwingen is de mooiste aanpassing de prijsverlaging van € 1500,- waardoor de nieuwe Peugeot 2008 SUV al beschikbaar is vanaf € 30.920,- De vernieuwde Peugeot 2008 is vanaf nu te bestellen bij Nefkens. 

Belangrijkste Uitrusting

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering beschikt de Peugeot 2008 over moderne en comfortabele uitrusting.

Connected Services

Met Connected Services kunt u uw navigatiesysteem optimaliseren met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles. Maar het is niet alleen een uitbreiding van het infotainmentscherm in de auto, u kunt er ook uw e-2008 SUV mee voorverwarmen, op afstand laden, het onderhoud regelen en nog veel meer.

Moderne rijhulpsystemen

Met de rijhulpsystemen verhoogt u het comfort en neemt uw veiligheid aanzienlijk toe. Met Peugeot Drive Assist Plus rijdt uw e-2008 SUV bijvoorbeeld keurig tussen de wegbelijning en volgt hij uw voorligger. Met Active City Brake voorkomt uw e-2008 SUV een aanrijding in het drukke stadsverkeer.

Eersteklas comfort

Optioneel is het hoogwaardig afgewerkte interieur te voorzien van voorstoelen met verwarming. Verwarmde stoelen zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen ook voor een langere actieradius doordat het interieur minder verwarmd hoeft te worden. Met de voorverwarming is bevroren ramen krabben verleden tijd. Nóg een voordeel van elektrisch rijden.

PEUGEOT 2008

Compact en overzichtelijk gamma

Het gamma van de nieuwe 2008 is overzichtelijker en compacter van opzet geworden. Voortaan zijn er drie uitrustingsniveau’s: Active, Allure en GT. Verder zijn er minder losse opties mogelijk omdat veelgekozen opties nu gegroepeerd zijn in overzichtelijke en voordelige optiepakketten. In het gamma van de nieuwe 2008 is er keuze uit een benzinemotor met 100pk of één met 130 pk in combinatie met automaat. Daarnaast is er voor de veelrijder een dieselversie leverbaar met de 130 pk BlueHDi met automaat.

Zaken als koplampen met PEUGEOT LED Technologie, Parkeerhulp achter, 10” touchscreen en climate control zijn op alle uitvoeringen standaard. Daarmee is de nieuwe 2008 Active niet alleen completer dan de huidige Active Pack maar ook nog eens €1.500,- lager geprijsd. En in die lagere prijs is bij het nieuwe model ook nog de metaallak inbegrepen. Alleen voor de speciale metaallakken geldt een kleine meerprijs. 

Laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs en vraag uw offerte aan bij Nefkens.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 2008

Heeft u nog vragen? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.