Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot e-2008 SUV

Dynamisch en modern

100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 39.270
Private lease vanaf€ 529 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 425 p/m
Financieren vanaf€ 439 p/m
Bijtelling16%

PEUGEOT E-2008 SUV

De veelzijdige alleskunner

De Peugeot E-2008 is een ruime allemansvriend. Deze SUV heeft een krachtig en atletische uitstraling en beschikt over voldoende ruimte om 5 personen met hun bagage comfortabel te vervoeren. Tegelijkertijd is de Peugeot E-2008 compact genoeg om soepel wendbaar door bochten te gaan. Zijn opvallende voorzijde met de kenmerkende koplampen en LED achterlichten benadrukken het sportieve, krachtige voorkomen van de Peugeot E-2008 SUV.

Met de Peugeot E-2008 rijdt u op een duurzame, uitstootvrije manier naar uw bestemming. En door zijn zuinige verbruik ook nog eens stukken voordeliger dan in een  auto met een verbrandingsmotor.

Toch liever benzine? Ontdek dan de Peugeot 2008.

Moderne Uitrusting

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering beschikt de Peugeot E-2008 over moderne en comfortabele uitrusting.

CONNECTED SERVICES

Met Connected Services optimaliseert u uw navigatiesysteem met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles. Maar het is niet alleen een uitbreiding van het infotainmentscherm in de auto, ook is het mogelijk er ook uw E-2008 mee voor te verwarmen, op afstand laden, het onderhoud regelen en nog veel meer.

Moderne rijhulpsystemen

Met de rijhulpsystemen verhoogt u het comfort en neemt uw veiligheid aanzienlijk toe. Met Peugeot Drive Assist Plus rijdt uw E-2008 bijvoorbeeld keurig tussen de wegbelijning en volgt hij uw voorligger. Met Active City Brake voorkomt uw E-2008 een aanrijding in het drukke stadsverkeer.

Eersteklas comfort

Optioneel is het hoogwaardig afgewerkte interieur te voorzien van voorstoelen met verwarming. Verwarmde stoelen zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen ook voor een langere actieradius doordat het interieur minder verwarmd hoeft te worden. Met de voorverwarming is bevroren ramen krabben verleden tijd. Nóg een voordeel van elektrisch rijden.

Riante bagageruimte

De Peugeot 2008 biedt een indrukwekkende kofferbak met een royale inhoud van 434 liter, waardoor het gemakkelijk is om al uw bagage mee te nemen voor elke reis. Met deze ruimte neemt u moeiteloos grote boodschappen, sportuitrusting of vakantiespullen mee, zonder concessies te doen aan comfort. De slimme indeling zorgt ervoor dat u de ruimte efficiënt kunt benutten, met handige functies zoals neerklapbare achterbanken voor extra flexibiliteit. Waar u ook heengaat, de ruime kofferbak van de Peugeot 2008 biedt de veelzijdigheid die u nodig hebt.

PEUGEOT E-2008

Klaar voor de toekomst

Ervaar nu het genot van elektrisch rijden: Schokvrij, geluidloos en emissievrij brengt de Peugeot E-2008 u naar uw uitstootloze toekomst. De nieuwe Peugeot E-2008 heeft een vermogen van maar liefst 156 pk en een actieradius (WLTP) tot wel 406 km. Accu leeg? Geen enkel probleem, u laad op tot 80% in slechts 30 minuten.

Bij Nefkens laten we u graag de voorraad, uitvoeringen en kleuren zien. En na een overtuigende proefrit adviseren we u over de verschillende aanschafvormen, subsidiemogelijkheden en laadoplossingen. Het thuisladen van de E-2008 is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox. 

Veelgestelde vragen over de Peugeot e-2008 SUV

Heeft u nog vragen? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.