Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot e-208

Onweerstaanbaar stijlvol

Tijdelijk nog met € 2950,- overheidssubsidie

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 35.320€ 34.320
Private lease vanaf€ 519 p/m€ 399 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 465 p/m
Financieren vanaf€ 389 p/m
Bijtelling16%

Peugeot e-208

Klaar voor de toekomst

De 100% elektrische Peugeot e-208 is een compacte en sportieve stadsauto. Met zijn lage atletische silhouet, lange motorkap en sensuele welvingen creëert deze Peugeot een sterke persoonlijkheid. De expressieve voorkant van de e-208 bestaat uit een grote grille en scherp gelijnde full LED-koplampen.

De Peugeot e-208 is leverbaar met keuze uit twee 100% elektrische aandrijflijnen waarmee een actieradius tot ruim 400 kilometer mogelijk is. Duurzaamheid, comfort en directe koppel komen bij elkaar en geven u een compleet unieke rijervaring. De beste manier om dat te ervaren is tijdens een uitgebreide proefrit.

Peugeot e-208

Maakt elektrisch rijden makkelijk

Met de Peugeot e-208 wordt elektrisch rijden makkelijk en compromisloos. Zo beschikt de e-208, net als onze overige elektrische modellen, over een boordlader die snelladen tot wel 100 kW per uur mogelijk maakt. Daarmee rijdt u binnen 30 minuten weer verder met 80% acculading. En met de specifieke connectiviteitsdiensten bied dit model de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg. 

Het thuisladen van de elektrische Peugeot e-208 is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Peugeot e-208?

Hieronder beantwoorden we veelgestelde vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.