Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

De nieuwe E-5008

de next generation 7-zits elektrische suv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE NIEUWE PEUGEOT E-5008
EEN NEXT GENERATION 7-ZITS SUV

Ontdek de Peugeot E-5008: de volgende generatie in 100% elektrisch rijden. Deze 7-zits SUV belichaamt een mobiliteitsrevolutie met zijn gedurfde design, toonaangevende efficiëntie en ruimte voor het hele gezin. Deze 100% elektrische E-5008 heeft een actieradius van 502 km, wat uniek is in dit segment. Later zal de E-5008 ook als een Hybrid en Plug-in Hybrid beschikbaar zijn. Er komt eveneens een versie met een dual motor met vierwielaandrijving én een long range-model met een actieradius tot maar liefst 660 km. Mis niets en blijf op de hoogte van de SUV die jouw rijplezier herdefinieert.

 

 

 

 

 

 

 

tot 502 km

actieradius

 

10 minuten

laden voor 100 km

 

7

Zitplaatsen

 

210 pk

vermogen

ELEGANTIE
IN BEWEGING

De nieuwe Peugeot E-5008 is een meesterwerk van modern design en elegantie. Deze SUV heeft een krachtige uitstraling met een verfijnd silhouet. De karakteristieke Peugeot-grille en de scherpe koplampen geven de E-5008 een onderscheidende look, terwijl de grote wielen en de verhoogde bodemvrijheid jouw avontuurlijke kant benadrukken. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook functioneel, met aerodynamische lijnen die de efficiëntie van de E-5008 verbeteren.

RUIMTE
ONTMOET COMFORT

De E-5008 is de perfecte gezinsauto, met voldoende ruimte voor zeven personen zonder in te leveren op comfort. De slimme zitplaatsindeling zorgt ervoor dat zelfs de derde rij gemakkelijk toegankelijk is en voldoende ruimte biedt voor volwassenen. Met een flexibel interieur dat zich aanpast aan jouw behoeften, van een ruime kofferbak tot extra zitplaatsen, is de E-5008 ideaal voor dagelijkse ritten, lange reizen en alles daartussenin.

FUTURISTISCHE
LUXE

Wie in de Peugeot E-5008 stapt wordt begroet door de revolutionaire Panoramic i-Cockpit®, die een futuristische rijervaring biedt met zijn ergonomische indeling en geavanceerde technologie. Het interieur is een toonbeeld van luxe, met materialen van hoge kwaliteit en een nauwgezette afwerking. De sfeerverlichting en het grote HD-touchscreen maken elke rit comfortabel en u bent altijd en overal verbonden.

AFMETINGEN

AFMETINGEN INTERIEUR NIEUWE PEUGEOT E-5008

• Lengte: 4790 mm
• Breedte: 1895 mm
• Hoogte: 1690 mm

KIES UW STIJL

Maak uw keuze uit de zes beschikbare premium lakkleuren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.