Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot e-3008

Onweerstaanbaar stijlvol

100% Elektrisch

Kopen vanaf€ 48.190
Private lease vanaf€ 699 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 522 p/m
Bijtelling16%

Nieuwe Peugeot E-3008

De Next-Level elektrische SUV

De nieuwe Peugeot E-3008 definieert een nieuw tijdperk voor de elektrische auto en is een Next-Level SUV met veelbelovende eigenschappen. Het nieuwe fastback design van de Peugeot E-3008 wordt gekenmerkt door een high-tech front met ultradunne LED-koplampen en een dynamisch vormgegeven achterzijde. Daarnaast maakt de Peugeot E-3008 is het eerste model dat gebruik maakt van een gloednieuw platform dat ontworpen is voor de best mogelijke prestaties.

Zijn nieuwe opvallende en zeer efficiënte design, in combinatie met zijn rijke uitrusting tilt uw rijplezier naar een hoger niveau. 

Toch liever benzine? Ontdek dan de Peugeot 3008!

Bekijk de prijslijsteast

Rijk uitgerust, klaar voor de toekomst

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering, zijn er diverse opties beschikbaar voor uw nieuwe Peugeot E-3008. Hieronder vind u enkele highlights.

UITZONDERLIJK COMFORT

Stap in de nieuwe Peugeot E-3008 en maak kennis met het comfort en de moderne uitstraling van het interieur. Een lange rit naar vakantie of werk ; of een korte rit naar de supermarkt? De nieuwe Peugeot E-3008 houdt u ten alle tijden comfortabel:

  • Aanpasbare LED-sfeerverlichting
  • Premium Hi-Fi Focal geluidssysteem
  • Clean Cabin AQS luchtbehandelingssysteem
  • Verwarmde, masserende en geventileerde stoelen met verstelbare lendensteun
  • Gestoffeerd interieur
  • Talrijke opbergruimtes

MODERN EXTERIEUR

Met een sportief fastback SUV design, high-tech front met Peugeot Pixel-LED koplampen en een dynamische achterzijde met zwevende spoiler is de nieuwe Peugeot E-3008 een frisse verschijning. Het aerodynamische design komt ten goede voor de actieradius, tot wel 525 km.

Daarnaast bevat de Peugeot E-3008 gerecyclede en opnieuw te gebruiken materialen. Dit maakt hem naast de zuinige elektrische aandrijflijn, ook nog eens duurzaam.

PANORAMIC I-COCKPIT

De nieuwe Peugeot Panoramic I-Cockpit zorgt voor een vernieuwde rijervaring. Door middel van een zwevend en gebogen 21-inch panoramisch scherm, biedt de Peugeot E-3008 optimale ergonomie. Naast de standaard voertuig informatie, snelheid etc. Vindt u ook functies zoals onder andere Apple CarPlay en AndroidAuto op dit scherm. Ook dingen als climate-control en voertuig functies zijn aan te passen door middel van touchscreen.

Daarnaast beschikt de i-Cockpit over een nieuw, compact stuur. Dit vernieuwde stuur is slim en volledig uitgerust met optimale rijsensatie en onvergelijkbaar comfort in gedachten. De i-Toggles geven snel en gemakkelijk toegang tot 10 verschillende functies, welke bijdragen aan een gemakkelijke en intuïtieve bediening. De gekozen materialen, kleuren, verlichting en design dragen bij aan een comfortabele en luxueuze rit, elke dag weer.

Peugeot E-3008

Sleept elektrisch rijden naar een ander niveau.

De Peugeot E-3008 heeft actieradius tot 525 kilometer (WLTP) en een snellaadfunctie, waarbij de accu in 10 minuten laden voor 100 kilometer bijlaadt. Met een 73 kWh sterk accupakket en een vermogen tot 210 pk is het mogelijk zowel comfortabel als sportief rijden. Dit is gemakkelijk te selecteren via de knop op de middenconsole met keuze uit: Normal, Eco, sport en 4WD (indien van toepassing).

De nieuwe Peugeot E-3008 beschikt over het nieuwe STLA Medium-platform en biedt zowel voor als achter een wielophanging die gericht is op een dynamische wegligging. Deze Fastback SUV is wendbaar in de stad. De E-3008 heeft de kortste draaicirkel van alle volledig elektrische SUV’s in zijn segment. Peugeot heeft daarnaast bevestigd dat er een 'long range' versie komt, met een actieradius tot wel 700 kilometer (WLTP). 

Het thuisladen van de elektrische Peugeot E-3008 is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Peugeot e-3008?

Hieronder beantwoorden we veelgestelde vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.