Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot e-308

Unieke sensaties

100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 43.585
Private lease vanaf€ 599 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 456 p/m
Financieren vanaf€ 499 p/m
Bijtelling16%

Peugeot E-308

Onbegrensde mogelijkheden

Na het succes van de Peugeot E-208 en E-2008 SUV introduceert Peugeot nu ook een uniek aanbod in het C-segment: De Peugeot E-308 Allure. Dit is een zeer complete uitvoering met o.a. standaard metaallak, 18 inch lichtmetalen velgen, Adaptieve cruise control met Stop & Go, verwarmbare stuurwiel en voorstoelen. Door de consumentenprijs van deze uitvoering komt de elektrische E-308 in aanmerking voor de SEPP EV-subsidie van € 2950,-. Ook in combinatie met ons scherpe private lease tarief een unieke aanbieding!

De Peugeot E-308 is vanaf nu bij Nefkens te bestellen met een nieuwe aandrijflijn bestaande uit een elektromotor met 156pk, een accupakket van 54 kWh en een range tot 416 kilometer.

Toch liever benzine? Ontdek dan de Peugeot 308!

Unieke uitrusting

Afhankelijk door de u gekozen uitvoering is uw nieuwe Peugeot E-308 leverbaar met diverse opties. Ontdek ze nu!

100% Emissievrij

Schokvrij, geluidloos en tijdens het rijden emissievrij: Elektrisch rijden is niet alleen beter voor het milieu, het levert ook ultiem comfort. Zeker in combinatie met het voorverwarmen of -koelen via Peugeot Connected Services. Het direct beschikbare koppel zorgt in iedere situatie voor ruim voldoende vermogen. Met een actieradius van meer dan 400 kilometer (WLTP) is geen bestemming te ver. Binnen 30 minuten snelladen is er weer 80% van het rijbereik terug te winnen.

CONNECTIVITEIT

Het i-Connect Advanced infotainmentsysteem van de E-308 biedt een naadloze integratie met uw smartphone. Door de eenvoudig te bedienden spraakbediening kunt u uw aandacht op de weg houden en dankzij de realtime verkeersinformatie met actuele meldingen over snelheidscontroles van TomTom Services bent u altijd op de hoogte. Smartphone mirroring geeft u verder alle info van uw telefoon.

Rijassistentie

Om de veiligheid en het rijgemak nog verder te verhogen beschikt de E-308 over verschillende rijhulpsystemen. Zo assisteert Pack Drive Assist 2.0 ( met Adaptieve cruise control met Stop & Go functie + Rear Cross Traffic Alert en Lane Change Assist) om semi-autonoom te kunnen rijden. De parkeerassistentie levert een 360 graden beeld om eenvoudig (automatisch) in te kunnen parkeren. En met de langeafstands dodehoekbewaking ziet u geen voertuig over het hoofd.

Peugeot E-308

Maak elektrisch rijden makkelijk

Met de Peugeot E-308 wordt elektrisch rijden makkelijk en compromisloos. Zo beschikt de E-308, net als onze overige elektrische modellen, over een boordlader die snelladen tot wel 100 kW per uur mogelijk maakt. Hierdoor is het mogelijk uw accu tot 80% op te laden binnen 30 minuten. Met de specifieke connectiviteitsdiensten bied dit model de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg. 

Het thuisladen van de E-308 is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox. 

Veelgestelde vragen over de E-308

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.