Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot e-308 sw

Ontdek de ruimte

100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 44.885
Private lease vanaf€ 606 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 461 p/m
Financieren vanaf€ 523 p/m
Bijtelling16%

Peugeot E-308 SW

Klaar voor de toekomst

Sportief, ruim en groen. Drie woorden die de nieuwe Peugeot E-308 SW perfect omschrijven. Met de nieuwe Peugeot E-308 SW heeft u de beschikking over een ruimere laadruimte, een sportieve carrosserie, mét het nieuwe logo en lichtsignatuur. Daarnaast ervaart u de voordelen van elektrisch rijden. 

Daarnaast beschikt de E-308 SW over een complete en rijke uitrusting met o.a. standaard metaallak, 18 inch lichtmetalen velgen, Adaptieve cruise control met Stop & Go, verwarmbare stuurwiel en voorstoelen. 

Met de nieuwe nieuwe aandrijflijn, bestaande uit een elektromotor met 156pk, een accupakket van 54 kWh en een range tot 413 kilometer (WLTP), is de Peugeot E-308 SW een stap naar een groene toekomst. Ontdek hem nu bij Nefkens!

Toch liever benzine? Ontdek de Peugeot 308 SW!

E-308 SW een ruime, groene oplossing.

Ga op reis & ontdek de ruimte met de nieuwe Peugeot e-308 SW. Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering heeft u de beschikking over verschillende uitrustingen. 

Ruime bagageruimte

Ontdek de ruimte van de nieuwe Peugeot E-308 SW, de ruimere broer van E-308. Door middel van de 'magic flat'-achterbank, tovert u de laadruimte om tot maar liefst 1634 liter met een volkomen vlakke laadvloer. Overigens is de achterklep gemakkelijk te openen met een simpele beweging van uw voet onder de bumper.

Connectiviteit

Het i-Connect Advanced infotainmentsysteem van de E-308 biedt een naadloze integratie met uw smartphone. Door de eenvoudig te bedienden spraakbediening kunt u uw aandacht op de weg houden en dankzij de realtime verkeersinformatie met actuele meldingen over snelheidscontroles van TomTom Services bent u altijd op de hoogte. Smartphone mirroring geeft u verder alle info van uw telefoon.

Rijassistentie

Om de veiligheid en het rijgemak nog verder te verhogen beschikt de E-308 over verschillende rijhulpsystemen. Zo assisteert Pack Drive Assist 2.0 ( met Adaptieve cruise control met Stop & Go functie + Rear Cross Traffic Alert en Lane Change Assist) om semi-autonoom te kunnen rijden. De parkeerassistentie levert een 360 graden beeld om eenvoudig (automatisch) in te kunnen parkeren. En met de langeafstands dodehoekbewaking ziet u geen voertuig over het hoofd.

Peugeot E-308 SW

100% comfort, 0% emissie

De Peugeot E-308 SW biedt u een comfortabele én gemakkelijke rit. Naast dat de E-308 SW geruisloos is, is deze ook nog eens groen. Accu leeg? Geen enkel probleem, door middel van de boordlader is snelladen tot 100 kW per uur mogelijk. Het direct beschikbare koppel zorgt in iedere situatie voor ruim voldoende vermogen. Met een actieradius van meer dan 400 kilometer (WLTP) is geen bestemming te ver. Binnen 30 minuten snelladen is er weer 80% van het rijbereik terug te winnen. 

Daarnaast heeft u met de Peugeot E-308 SW de beschikking over diverse connectiviteit-diensten. Zo is het mogelijk om laadsessies op afstand te regelen en uw reis vooruit te plannen door middel van een slimme navigatieroute, die rekening houdt met de beschikbare acculading en laadpunten onderweg. 

Thuisladen van uw E-308 SW is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox. Daarnaast is het met de Peugeot E-308 SW mogelijk te profiteren van de SEPP ( Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren). Hierdoor profiteert u van nóg meer voordeel. 

Veelgestelde vragen over de E-308

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.