Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Welkom bij Nefkens Baarn

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Baarn

Openingstijden

Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog een werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Baarn staat een hecht en vakbekwaam team voor u klaar. Wij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Bij Nefkens Baarn bent u van harte welkom voor onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel aan uw Peugeot. Wij zijn Erkend Reparateur voor het merk Peugeot. Daarnaast is Nefkens Baarn ook het aflevercentrum van Nefkens. Vanuit Baarn maken wij elke dag diverse auto’s klaar voor aflevering. Baarn is het centrum van onze fleetsales afdeling. Het team van Nefkens Baarn staat altijd voor u klaar. 

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Peugeot. En komt u uit de omgeving van Baarn, Laren NH, Eemnes of Lage Vuursche? Dan bent u bij Nefkens Baarn aan de Eemweg 29K, Eemnes aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Bekijk het volledige aanbod van onze vestigingen

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Alle openingstijden