Nefkens Peugeot Tilburg

Adres

Kraaivenstraat 26 5048 AB Tilburg

Telefoonnummer

Verkoop: 013 463 4355
Werkplaats: 013 463 4355

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00 Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Maandag 08:00 - 16:45 Dinsdag 08:00 - 16:45
Woensdag 08:00 - 16:45 Donderdag 08:00 - 16:45
Vrijdag 08:00 - 16:45 Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten


Onze fysieke showroom is momenteel gesloten. Online zijn wij geopend en wij zijn gedurende openingstijden telefonisch, via email en via chat bereikbaar.

Kom naar onze koopzondag!

Op zondag 6 november 2022 kunt u terecht bij Nefkens Tilburg. Van 10:00 tot 17:00 ontvangen wij u graag in onze vestiging in Tilburg. Heeft u vragen of wilt u een proefrit inplannen? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u verder.

ContactGa

Wegens Carnaval...

Zijn onderstaande Nefkens vestigingen a.s. maandag 20 februari 2023 gesloten. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met een van onze andere vestigingen. Wij helpen u graag verder.

Veel plezier dit weekend en dinsdags staan wij weer voor u klaar!

Gesloten vestigingen:

  • Nefkens Valkenswaard
  • Nefkens Eindhoven
  • Nefkens Opel, Citroën, DS Eindhoven
  • Nefkens Oirschot
  • Nefkens Uden
  • Nefkens Tilburg
  • Nefkens Den Bosch

Nefkens Tilburg: het beste adres voor uw auto

Nefkens is al meer dan 140 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we anno 2022 nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot autodealer met 18 vestigingen in Nederland. En zijn we bovendien erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!Ruime voorraad nieuwe auto’s en occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of een betrouwbare occasion? Wilt u private leasen, zakelijk leasen of kopen? Wij hebben een breed aanbod auto’s, voor elk budget en passend bij uw wensen. In onze showroom presenteren we altijd zo’n 70 nieuwe en gebruikte auto’s (o.a. Renault, Citroën, Kia, Ford, Opel en Volkswagen) uit onze voorraad die direct leverbaar zijn. Ook is het uiteraard mogelijk een nieuwe auto helemaal op maat te bestellen. Wij helpen u graag de perfecte auto te vinden!

Onze online showroomOnderhoud volgens strenge merkrichtlijnen

Ook bent u voor APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel bij Nefkens Tilburg aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs zijn volledig opgeleid om de werkzaamheden aan uw auto volgens de laatste merkrichtlijnen uit te voeren. We zijn specialist in het merk Peugeot. Dat betekent dat het merk Peugeot de door ons uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden, reparaties en inspecties officieel erkent. Dit is van belang voor het behoud van uw fabrieksgarantie.

De meest uitgevoerde werkzaamhedenWerkzaamheden inzichtelijk via digitaal diagnoserapport

Onze autotechnici werken aan de hand van een digitaal diagnoserapport. Hiermee heeft u altijd inzicht in de staat van auto en kijkt u als het ware bij de autotechnicus over de schouder mee. Zodra uw auto onderzocht is in de werkplaats ontvangt u meteen een duidelijk rapport met ons serviceadvies en foto’s. Hiermee ziet u snel hoe de conditie van uw auto is. Met het rapport kunt u aangeven welke werkzaamheden wij voor u mogen uitvoeren. Zo houdt u grip op uw kosten.

Maak een afspraak in onze werkplaatsRegelmatig acties met aantrekkelijk voordeel

Om het aantrekkelijk te maken hebben we regelmatig interessante acties voor aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Ook op het gebied van onderhoud kunt u geregeld profiteren van korting. Hou onze acties in de gaten en doe er uw voordeel mee!

Onze actuele actiesGraag tot ziens bij Nefkens Tilburg!

Ons adres:

Nefkens Tilburg
Kraaivenstraat 26
5048 AB Tilburg
Tel. 013 – 463 43 55

Openingstijden & contactgegevens

Wij beantwoorden uw autovraag

Heeft u vragen over onze service? We zijn u graag snel van dienst met een antwoord.

Stuur ons een bericht

Vanuit o.a. de volgende plaatsen is Nefkens Tilburg goed bereikbaar: Moergestel, Haaren, Gorp, Helvoirt, Biezenmortel, Loon op Zand, Riel, Oisterwijk, Udenhout, Biest-Houtakker, Hilvarenbeek, Goirle, Kaatsheuvel, Nieuwkerk, Chaam, Dongen, Gilze, Rijen, Oosterhout, Waalwijk. Hier wordt het merk Peugeot aangeboden.