Update 16 juli 2021

Gratis automaat bij aanschaf van een nieuwe Peugeot 3008 of 5008 SUV uit voorraad

Kies voor de Peugeot 3008 SUV of de succesvolle Peugeot 5008 SUV en ontvang nu een fantastisch cadeau!

Profiteer tijdelijk van een geweldig voordeel ter waarde van €2.900. Kiest u de Peugeot 3008 SUV of royale Peugeot 5008 SUV uit voorraad?
Dan ontvangt u een flinke upgrade in de vorm van een 8-traps automaat helemaal gratis. Ontdek het ongekend comfort van rijden met de EAT8 automaat!

Deze actie geldt voor zowel particuliere als zakelijke aanschaf via koop of lease.

Nefkens Peugeot gratis automaat bij 3008 en 5008 SUV

Heeft u een 3008 SUV of 5008 SUV op het oog?

Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt. Beide actiemodellen zijn snel leverbaar. Rij deze zomer nog weg in uw nieuwe, luxueuze SUV!

Goed om te weten voor leaserijders: de gratis automaat heeft geen invloed op de kostprijs van de auto. Binnen de leasecategorie waaruit u kiest, krijgt u dus meer luxe.

Deze actie is geldig t/m 31 augustus en zolang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden. Maak uw keuze uit de modellen hieronder en vraag een proefrit aan:


Een nieuwe leaseauto kiezen?

Dan is nu misschien het juiste moment voor u. Exclusief bij ons ontvangt u nu de automaat helemaal gratis.

Bent u leaserijder? Dan betekent dit een mooie upgrade in luxe ter waarde van 2.900,-. De gratis automaat heeft namelijk geen invloed op de kostprijs van de auto. Dat betekent dat u meer auto krijgt binnen de leasecategorie waaruit u kan kiezen.

Bekijk onze voorraad en kies een actiemodel voor een proefrit. Of neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We helpen u graag!

Over de actiemodellen

De robuuste Peugeot 3008 SUV biedt plaats aan 5 personen. Vanwege het ruime interieur, de intuïtieve Peugeot i-Cockpit en het onderscheidende design werd dit model al internationaal bekroond tot Auto van Jaar.

De 7-zits Peugeot 5008 SUV is door zijn omvang en flexibel in te delen interieur de perfecte keuze voor mensen op zoek naar een ruime en praktische auto. Dit doet echter niet af aan het stoere design. Door zijn dynamische lijnenspel is de 5008 SUV een plaatje om te zien!

Over de EAT8 automaat

De 8-traps EAT8 automaat zorgt voor ongekend soepel automatisch schakelen tussen de 8 versnellingen. Deze automaat schakelt progressief en zonder dat de overgang voelbaar is. Een garantie voor veel rijcomfort. Ook parkeren en wegrijden maakt de EAT8 automaat makkelijk en comfortabel. Door het hogere rendement realiseert de EAT8 automaat tot wel 5% minder verbruik dan bij andere automaten.

De EAT8 bedient u middels de nieuwe "Shift and Park by Wire". Die bestaat uit een stijlvolle en makkelijk te gebruiken hendel. Tevens kunt u gebruikmaken van de schakelflippers aan het stuur: hiermee kunt handmatig op- en afschakelen zonder dat u de automaat uitzet.

Liever HYbrid rijden?

De particuliere rijder bieden wij een messcherpe private lease aanbieding.

U krijgt nu tijdelijk een extra voordeel van € 2.500 op de Peugeot 3008 SUV HYbrid bij directe aanschaf.


Bekijk Peugeot 3008 SUV HYbrid actie