Business Deals 
bij Nefkens

Profiteer nu nog van BPM-vrijstelling

Business Deals bij Nefkens 

Profiteer nu nog van BPM-vrijstelling op uw nieuwe bedrijfswagen!

Zoals u weet komt vanaf 1 januari 2025 de BPM-vrijstelling op bedrijfswagens te vervallen. Als u op dit moment besteld is de verwachte afleverdatum nog in 2024. Hierdoor kunt u profiteren van de huidige BPM-vrijstelling op uw nieuwe compacte-, middelgrote-, of grote bedrijfswagen.  

Bent u op zoek naar belastingvoordeel op een nieuwe bedrijfswagen van Peugeot, Citroën, Opel of Fiat Professional? Grijp dan nu uw kans tijdens de Business Deals bij Nefkens. Het is echter belangrijk om niet te lang te wachten, want de levertijden nemen toe! Bestel vóór 31 maart 2024, dan ontvangt u gegarandeerd uw nieuwe bedrijfswagen in 2024.

Profiteer naast de BPM-vrijstelling, nu ook van financial lease vanaf 0%. Bij Nefkens bent u aan het juiste adres voor advies op maat en de beste bedrijfswagen voor uw onderneming.

De bedrijfswagen die het best bij uw onderneming past

Ons assortiment bedrijfswagens is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Of u nu pakketjes rond moet brengen, grote pallets van A naar B moet vervoeren of professioneel verhuizer bent, er is altijd een perfecte bedrijfswagen van Peugeot, Citroën, Opel of Fiat Professional die het best bij uw werkzaamheden past. 

Liever een elektrische bedrijfswagen?

Elektrische bedrijfswagens zijn emissieloos, stil, comfortabel en zeer efficiënt. Bij Nefkens hebben we een ruim assortiment aan elektrische bedrijfswagens. Om elektrisch rijden voor u zo toegankelijk mogelijk te maken hebben we de Nefkens laadoplossingen.

Elektrische bedrijfswagens worden steeds populairder onder ondernemers. Veel ondernemers gingen u al voor. Een belangrijke reden om te kiezen voor een elektrische bedrijfswagen is dat er vanaf volgend jaar emissievrije zones komen in veel verschillende gemeenten. 

Emissieloze zones, ofwel zero-emissiezones zijn gebieden waar niks uitgestoten mag worden. Vanaf 1 januari 2025 geldt dat voor bedrijfswagens met emissieklasse lager dan Euro 5. En voor Bestelwagens met emissieklasse Euro 6 gaat deze regel in op 1 januari 2028.