Business Deals 
finale weken

Profiteer van de bpm-vrijstelling op uw nieuwe bedrijfswagen!

Profiteer van BPM-vrijstelling voordat het écht te laat is!

Het is nu of nooit! Zoals u weet komt de bpm-vrijstelling op nieuwe bedrijfswagens vanaf 1 januari 2025 te vervallen. Hierdoor kan het zijn dat uw nieuwe bedrijfswagen tot €15.000 duurder wordt. Ook stopt na dit jaar de subsidie tot €5.000 op elektrische bedrijfswagens.

Bij Nefkens gaan we nog even door! Bestelt u uw nieuwe bedrijfswagen vóór 31 juli 2024 dan garanderen wij levering in 2024. U profiteert dan van de BPM-vrijstelling tot €15.000 én de mogelijkheid van subsidie op een elektrische bedrijfswagen. We gaan dus nog even door om u deze geweldige voordelen aan te bieden.

Tijdens de BPM finale weken profiteert u, naast de BPM-vrijstelling, nog eens van duizenden euro’s korting, Financial Lease met 0% rente en 20% korting op inbouw en belettering.  

De bedrijfswagen die het best bij uw onderneming past

Ons assortiment bedrijfswagens is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Of u nu pakketjes rond moet brengen, grote pallets van A naar B moet vervoeren of professioneel verhuizer bent, er is altijd een perfecte bedrijfswagen van Peugeot, Citroën, Opel of Fiat Professional die het best bij uw werkzaamheden past. 

Met Nefkens kiest u voor vertrouwen en ervaring

Met bijna 150 jaar ervaring in efficiënt wagenparkbeheer, staat Nefkens bekend als uw betrouwbare zakelijke mobiliteitspartner. Onze rijke geschiedenis van vakmanschap en kwaliteit vormt de basis van onze voortdurende betrokkenheid bij het succes van onze klanten. 

We streven ernaar niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Laten we samen vooruitgaan naar een duurzamere en efficiëntere toekomst in zakelijke mobiliteit, want bij Nefkens geloven we in "Samen vooruit!"