Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat 500 
afscheidsdeal 

Grijp nu uw kans, voor het te laat is

Zeg 'Ciao' tegen de Fiat 500 Hybrid

Profiteer van onze unieke afscheidsdeal en rijdt rond in een icoon!

Ciao Bella! Het is tijd om afscheid te nemen van de geliefde Fiat 500 Hybrid. Mis onze exclusieve afscheidsdeal niet! Grijp uw kans voordat de productie stopt. Ontvang tot €2.900,- korting of geniet van Private Lease vanaf €279,- per maand. Maar wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Avanti!

En dat is niet alles! Als u nu kiest voor de Fiat 500 Hybrid, ontvangt u ook nog eens 2 tickets voor het betoverende Italië evenement in Kasteel de Haar cadeau. Laat u meeslepen door de heerlijke Italiaanse cultuur en geniet van La Dolce Vita!

  • Scherpe private lease deal (vanaf € 279,- per maand)
  • Direct rijden
  • Voordeel oplopend tot € 2.900,-
  • 2 tickets voor het Italië evenement (t.w.v. € 40,-)

Ontdek de Fiat 500 Hybrid nu het nog kan

Verken de wereld van Italiaanse flair met de Fiat 500 Hybrid, een charmant icoon van stijl en efficiëntie dat het gevoel van een zomer in Italië tot leven brengt. Dit moderne klassieker combineert tijdloze klasse met geavanceerde hybride technologie, voor een rit vol stijl en passie. 

Ontdek het plezier van elke rit, nu beschikbaar vanaf 72 maanden en 5.000 km per jaar. Geniet bovendien van luxe opties die het rijcomfort naar een hoger niveau tillen.

Nefkens en Henri & Herman: Samen vooruit

Geweldig nieuws! Nefkens en Henri & Herman slaan de handen ineen en gaan voortaan samen verder als één krachtige entiteit onder de naam Nefkens. Deze vereniging betekent een nog betere service voor onze klanten en een uitgebreider aanbod, terwijl we de vertrouwde kwaliteit en service van beide ondernemingen behouden.

Om deze mijlpaal te vieren, nodigen we u van harte uit om onze Fiat 500 Hybrid afscheidsdeal te ontdekken. Of u nu bekend bent met Nefkens óf Henri & Herman, u bent van harte welkom om langs te komen in één van onze 19 vestigingen. Mis deze unieke kans niet en profiteer van geweldige aanbiedingen! Tot ziens bij Nefkens.

Onze vestigingeneast

Waarom Nefkens?

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Bij Nefkens staat u centraal. Wij begrijpen dat een auto meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een partner in uw dagelijks leven. Daarom streven wij ernaar om niet alleen aan uw behoeften te voldoen, maar deze te overtreffen met onze betrouwbare service en diepgaande expertise. 

Bij Nefkens bent u altijd een VIP, en wij zorgen ervoor dat uw ervaring dat ook weerspiegelt. Stap in de wereld van Nefkens VIP en ervaar het verschil van echt klantgerichte service.

Onze actie is tijdelijk, dus wacht niet te lang. Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig het is om direct in uw nieuwe auto te stappen!