Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat Professional e-Doblò

Dé groene bus, voor elke professional

100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 29.690
Bijtelling16%

Fiat Professional e-Doblò 

Dé groene bestelbus

De Fiat e-Doblò biedt u een 100% elektrische rijervaring met 0% uitstoot, hierdoor bent u klaar om uw onderneming naar de groene toekomst te leiden. Of u navigeert door de drukke stadsstraten of een lange afstand rijdt naar uw klanten, de e-Doblò zorgt voor een milieuvriendelijke en soepele rit. Naast dat het een milieubewuste keuze is, heeft u aan elektrisch rijden lagere onderhoudskosten en beschikking over verschillende subsidies en belastingvoordelen. 

De Fiat e-Doblò beschikt over een ruim laadvermogen tot wel 4,4 m3 en 1000 kg. Hierdoor is het mogelijk alle materialen en uw gereedschap bij de hand te hebben, zodat u goed uw werk uit kunt voeren.

Op zoek naar een nóg exclusievere en breder inzetbare bedrijfsbus? Bekijk dan de TReK bij Dangel. Met deze variant is het mogelijk élk terrein te doorkruisen. 

Toch liever benzine? Ontdek dan de Fiat Doblò!

De beste uitrusting voor elke Professional

Altijd goed voorbereid op weg voor uw volgende klus? Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering, heeft de Fiat e-Doblò dé perfecte uitrusting voor u beschikbaar. 

Doordacht cabine-design

De Fiat e-Doblò biedt u een doordachte cabine vol met innovatieve functies. Zo beschikt de cabine over goede geluidisolatie, een headsup-display en een nieuw infotainment systeem mét Apple CarPlay/Android Auto. Alles om de werkdag comfortabel door te komen.

Magic Cargo 

De e-Doblò beschikt over de handige doorlaadfunctie 'magic cargo'. Hierdoor is het mogelijk voor u om lange voorwerpen in de laadruimte mee te nemen, door een luik in het tussenschot te openen en de bijrijdersstoel neer te klappen.

Magic Cargo 

Niet veel ruimte aan de achterkant van uw Fiat e-Doblò? Met de zij-schuifdeur heeft u ook via de zijkant toegang tot de laadruimte tot wel 4,4 m3. Ideaal voor de krappere situaties, of wanneer u achter in de laadruimte moet zijn.

Fiat Professional e-Doblò

Vergroen uw onderneming

De Fiat e-Doblò beschikt over een elektromotor van maar liefst 136 pk. Daarnaast heeft u een actieradius van 275 km (WLTP) en een flinke hoeveelheid koppelkracht beschikbaar, hierdoor komt u zonder zorgen op elke klus. Dankzij de snellaadfunctie is het mogelijk de Fiat e-Doblò binnen 30 minuten op te laden tot 80% en met de Nefkens laadoplossing, is dit een fluitje van een cent!

Ontdek wat de geruisloze, comfortabele en dynamische rijervaring van de Fiat e-Doblò en vraag een proefrit aan!

Veelgestelde vragen over de Fiat e-Doblò

De meestgestelde vragen treft u hieronder. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.