Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat Professional e-Ducato

Voor de groene professional

100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 54.500
Bijtelling22%

Fiat E-Ducato

De bedrijfswagen van een hoger niveau

Met de 100% elektrische bedrijfswagen van Fiat Professional rijdt u op een duurzame manier van klus naar klus en van adres naar adres. De Fiat e-Ducato heeft verschillende oplaadmogelijkheden met een smart-charge-plug en kan tot wel 100 km rijbereik binnen 30 minuten bijladen. 

De Fiat e-Ducato is dé mobiliteitsoplossing voor goederentransport, post & pakketten, voedsel en personenvervoer. Door zijn ruime opslagruimte is de Fiat e-Ducato uw nieuwe compagnon. De e-Ducato is op verschillende manieren te configureren zodat hij altijd kan voldoen aan uw mobiliteitswensen. Wilt u een gesloten bestel, gesloten bestel met ramen of een chassis cabine? Er staat er altijd één voor u klaar!

Het laden van uw Fiat e-Ducato is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox.

Toch liever benzine? Ontdek de Fiat Ducato!

Innovatieve uitrusting voor de groene professional

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering, grootte en opties, wordt de Fiat e-Ducato geleverd met een professionele uitrusting.

Ruime laadcapaciteit

Altijd verzekerd zijn van genoeg ruimte voor uw volgende klus? De Fiat e-Ducato beschikt over een ruime laadcapaciteit tot wel 2,2 ton. Door de verschillende afmeting-keuzes variëren de laadruimtes  van 10 m3 tot 17 m3.

Innovatieve cockpit

De stoelen zijn ontworpen om u maximaal comfort te kunnen bieden, met armleuningen met steunkussens op de passagiersstoel en verstelbare armen rugsteunen voor de bestuurder.

Altijd in controle

De slimme features extra comfort met slimme functies zoals het voorverwamen of koelen van het voertuig om de impact van de airconditioning op de accu te verminderen, en plant het dagelijks opladen om te profiteren van de lagere energiekosten.

Fiat E-Ducato

De 100% elektrische alleskunner

De Fiat e-Ducato biedt een laadvolume van 10 tot 17 m3. Standaard wordt de e-Ducato geleverd met een 110 kWh accupakket en een actieradius van 420 km (WLTP). Daarnaast heeft u bij de Fiat e-Ducato de keuze uit diverse voertuig-groottes en carrosserie uitvoeringen. Kiest u voor de gesloten bestelwagen, chassis cabine of de personenbus? Met meer dan 10.000 personalisatie-opties maakt u uw nieuwe bus helemaal op maat. Daarnaast is het is mogelijk SEBA aan te vragen op uw nieuwe e-Ducato. 

Benieuwd naar onze zakelijke oplossingen en fleetsales? Ontdek hier meer!

Fleetsaleseast
Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.