Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Fiat 600

Dolcevita all the way

Hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 29.490
Private lease vanaf€ 518 p/m
Bijtelling22%

Fiat 600 hybrid

The Italian Upgrade

Bent u op zoek naar een stijlvolle stadsauto die rijplezier en functionaliteit combineert? Dan is de nieuwe Fiat 600 wellicht perfect voor u. De nieuwe Fiat 600 is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik. De compacte afmetingen maken hem perfect voor stadsverkeer, terwijl de ruime binnenruimte zorgt voor comfortabele ritten, zelfs met vier passagiers. De 600 is daarnaast voorzien van diverse slimme functies, zoals Apple CarPlay en Android Auto, die u connectiviteit en entertainment tijdens het rijden optimaliseren.

Welke uitrusting kiest u?

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering of pakketten is uw nieuwe Fiat 600 uitgerust met verschillende luxe opties.

LUXE COCKPIT

De luxe cockpit van de Fiat 600 is uitgerust om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo beschikt deze over een multifunctioneel stuurwiel, voorstoelen met massagefunctie, ambient LED verlichting en de nieuwste veiligheidstechnologieën die level 2 autonoom rijden mogelijk maken.

MODERN INFOTAINMENT

De nieuwe 600 beschikt over een luxe, volledig te personaliseren 10,25-inch infotainment systeem. Verbind uw telefoon gemakkelijk, kies een kleur en thema en maak uw nieuwe Fiat 600 helemaal uw eigen. Daarnaast sluit u met gemak Apple CarPlay™ en Android Auto™ aan voor een naadloze integratie van uw smartphone. Bedien uw navigatie, audio en voertuiginstellingen met een simpele touch of gebruik de spraakbesturing voor handsfree bediening.

RUIME BAGAGERUIMTE

De ruime bagageruimte van de Fiat 600 beschikt over een inhoud van maar liefst 360L, hierdoor neemt u gemakkelijk uw koffers of boodschappentassen mee tijdens uw volgende rit. Daarnaast opent u deze gemakkelijk met een veeg van uw voet. Het openen van uw bagageruimte is hierdoor nooit meer een probleem wanneer u de handen vol heeft.

Fiat 600 Hybrid

Duurzame hybrid

Met de Fiat 600 Hybrid heeft u de rijbeleving van een wendbare stadsauto, gecombineerd met de efficiëntie van een hybride aandrijving. Dankzij de hybride aandrijflijn start u gemakkelijk in 100% elektrische modus: soepel, stil en zonder benzine te verspillen. In stedelijke gebieden kunt u tot één km in elektrische modus rijden als u niet harder rijdt dan 30 km/u. 

De Fiat 600 hybrid past zich moeiteloos aan uw ritme aan, of u nu pendelt naar kantoor of spontaan een weekendje weg plant.

Veelgestelde vragen over de Fiat 600

De meestgestelde vragen treft u hieronder. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.