Nieuwe Peugeot 408

Verrassend vanuit elk perspectief

De Peugeot 408 is het nieuwste model van Peugeot. Dit gloednieuwe model heeft het uiterlijk van een fastback maakt een sportieve indruk. Door zijn eigentijdse elegantie maakt deze nieuwkomer direct een zelfverzekerde indruk.

Met de Peugeot 408 Plug-in Hybrid bent u vrij om te gaan en staan waar u zelf wilt, ook in de strengste milieuzones. Daarnaast wordt de nieuwe Peugeot 408 verkrijgbaar met een benzinemotor.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Peugeot 408? Neem dan snel contact met ons op en wij houden u graag op de hoogte van deze sportieve fastback.


Houd mij op de hoogte


​​

Peugeot 408

De nieuwe Peugeot 408 wordt leverbaar met de volgende aandrijvingen:

Benzine

  • 1.2 PureTech 130 pk (automaat)

Plug-in Hybrid

  • PureTech 180 pk met 81 kW elektromotor (automaat)
  • PureTech 225 pk met 81 kW elektromotor (automaat)
Nieuwe Peugeot 408 first edition

Peugeot 408 Plug-in Hybrid

Met de nieuwe Peugeot 408 Plug-in Hybrid rijdt u naar elke bestemming die u maar wilt. Ook bent u welkom in alle strenge milieuzones.

De nieuwe 408 Plug-in Hybrid wordt leverbaar met een accupakket van 12,4 kWh en een 81 kW elektromotor.

In de Plug-in Hybrid versie van de nieuwe Peugeot 408 kunt u kiezen uit verschillende rijmodus: electric, Hybrid of sport.​​

Ziet u uzelf al rijden in de nieuwe Peugeot 408?​


​​

Exterieur

De nieuwe Peugeot 408 valt op door zijn dynamische fastback-uiterlijk, zijn gestroomlijnde vormen en zijn nieuwe uitstraling.

Met een lengte van 4.690 mm en een lange wielbasis van bijna 2.790 mm is de nieuwe 408 vooral op de achterste zitrij uitzonderlijk ruim. Hier bedraagt de knieruimte 188 mm.

De Peugeot 408 zal verkrijgbaar worden in de volgende carrosseriekleuren: Obsession Blue, Titanium Grey, Artense Grey, Elixir Red, Pearl White en Black Perla Nera.

Wist u dat?

Wist u dat een fastback een carrosserietype is met een dak dat doorlopend afloopt van de voorkant van de passagiersruimte naar de achterkant van de auto? Hierdoor wordt de auto sportief met ideale aerodynamische eigenschappen.

Wist u dat de grille van de nieuwe Peugeot 408 dezelfde kleur is als die van de carrosserie?

Interieur​

De nieuwe Peugeot 408 biedt u comfort van hoog niveau. Door zijn gemakkelijk instap, stapt u makkelijk in. De passagiers beschikken achterin over veel ruimte, voor een optimaal comfort. 

Binnenin de 408 heerst een ontspannen sfeer dankzij de LED-sfeerverlichting en het premium Focal-hifisysteem. 

Voel u één met de auto dankzij de Peugeot-i-Cockpit van de nieuwste generatie. Hierdoor wordt het rijden in de Peugeot 408 een nog indrukwekkendere ervaring. ​​