.

DS FOR YOU

Travelling is an Art

DS Automobiles wil op alle fronten onbetaalbare ervaringen met u delen. Om die reden ontvangt u tijdens onze actiedagen bij aanschaf, financiering of het leasen van een DS een weekend Parijs (1 overnachting voor 2 personen) inclusief een unieke culturele rondleiding, in de voetsporen van de 3 Musketiers cadeau.

Ervaar alvast een ‘Upgrade To French Class’ en boek een proefrit in één van onze DS Automobiles modellen. Ontdek de volledig elektrische DS 3, de DS 4 E-TENSE Plug-In Hybrid, de onderscheidende DS 7 E-TENSE Plug-In Hybrid of de statige DS 9.

Zoek uw Nefkens DS storeeast

DS 3 E-TENSE
100% Elektrisch

Ervaar zelf vanaf € 39.690

Chic en Compact. De DS 3 is een efficiënte en hightech SUV die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is leverbaar in een 100% elektrische uitvoering en overtuigt met zijn rijcomfort.

Meer informatieeast

DS 4 E-TENSE
Plug-in Hybride

Ervaar zelf vanaf € 45.590

Verkozen tot mooiste auto van 2022. De DS 4 valt op door zijn uitzonderlijke proporties en opmerkelijke aanwezigheid, die de prijs voor mooiste auto van het jaar 2022 opleverde.

Meer informatieeast

DS 7 E-TENSE
Plug-in Hybride

Ervaar zelf vanaf € 53.990

Elegant en dynamisch. Deze moderne SUV combineert technologische perfectie met een ongeëvenaard comfort, voor een nieuwe vorm van rijplezier.

Meer informatieeast

DS 9 E-TENSE
Plug-in Hybride

Ervaar zelf vanaf € 72.290

Emblematisch. Als uithangbord van Franse knowhow is de DS 9 ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.

Meer informatieeast

Travelling is an Art

Na de proefrit ontvangt u een DS, Travelling is an Art reiskoffer, die u wellicht kunt gebruiken om uw reis avontuur te starten. Om aanspraak te maken op de DS FOR YOU-actie dient u tussen vrijdag 19 januari 2024 en maandag 25 maart 2024 een datum te selecteren voor een proefrit. Uiteraard kunt u ook buiten de DS FOR YOU actieperiode een proefrit boeken op andere data.

De 3 musketiers in Parijs

Één voor allen en allen voor één

Bij aanschaf, financiering of het leasen van een DS krijgt u een weekend Parijs inclusief culturele rondleiding cadeau. Dit unieke en culturele bezoek neemt u mee in de voetsporen van de beroemde Musketiers, tussen legende en werkelijkheid. Uw privégids neemt u mee terug in de tijd, aan de linkeroever tussen Luxemburg, Saint-Sulpice en Vaugirard, waar Alexandre Dumas zijn beroemde roman creëerde. Tijdens deze tour heeft u misschien het geluk om getuige te zijn van een duel onder leiding van d'Artagnan, Athos, Porthos en Aramis.