Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

DS 9

Pure luxe 

E-Tense plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 71.540
Private lease vanaf€ 1.037 p/m
Bijtelling22%

DS 9 E-Tense

Elegant en krachtig

De juweel van DS Automobiles en het toonbeeld van Frans vakmanschap. De DS 9 E-Tense heeft een modern, elegant en dynamisch design. Met voorlampen als diamanten die bij het ontgrendelen van de auto gaan branden, maakt deze DS een chique indruk. De portierhandgrepen van de DS 9 E-Tense komen naar buiten als u dichterbij de auto komt en verdwijnen weer als u verder van de auto vandaan loopt.

De DS 9 E-Tense is hét voorbeeld van een iconisch Frans design. Met zijn state-of-the-art technologie in combinatie met dit kenmerkende Franse design heeft de DS 9 E-Tense zijn eigen karakter gecreëerd. Deze luxe sedan is leverbaar met krachtige en zuinige E-Tense hybride-aandrijflijnen. Hierdoor is deze DS niet alleen veel zuiniger, maar zorgt de DS 9 ook voor een ongekend comfort en rijplezier.

Bent u op zoek naar ongekend comfort en rijplezier? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze DS-Store in Eindhoven.

DS 9 E-Tense

Plug-in hybride

De nieuwe DS 9 E-Tense heeft een hybride aandrijving. Dankzij het 15,6 kWh accupakket rijdt u tot wel 70 kilometer (WLTP) 100% elektrisch op een volle accu. U kunt dus zonder uitstoot uw woon-werk verkeer afleggen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer vaak ook nog eens voordeliger. Het thuisladen van de DS 9 E-Tense is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de DS 9

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.