Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Fiat 500X

De italiaanse alleskunner

Hybrid

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 30.990
Private lease vanaf€ 586 p/m
Bijtelling22%

Fiat 500X

Nieuw en toch bekend

De Fiat 500X is de perfecte combinatie tussen het gemak van een SUV, met de uitstraling van een compact auto. Deze crossover brengt de klassieke Fiat 500 een stapje hoger, letterlijk. Want met de verhoogde wielbasis, vergrote laadruimte en alle gemakken die u kunt bedenken, reist u gemakkelijk overal naar toe. 

Het platform wordt gedeeld met zijn Amerikaanse neef, de Jeep Renegade. Maar in alles straalt de elegantie van Italiaanse schoonheid uit. Door middel van de Hybride aandrijflijn zorgt Fiat ervoor dat u de rijervaring heeft wat u bent gewend, maar met een zuiniger verbruik.

Hoe luxe wilt u het hebben?

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering of pakketten is uw nieuwe Fiat 500X uitgerust met verschillende luxe opties.

Multifunctioneel stuur

Met het multifunctionele stuur van de Fiat 500X bedient u makkelijk functies zoals het volume, de muziek, en als u kiest voor het tech pakket, de adaptieve cruise control.

Modern infotainment

De nieuwe 500X beschikt over een 7-inch infotainment scherm, welke u gemakkelijk met uw mobiele telefoon verbind. Hierdoor heeft u de beschikking over onder andere Apple CarPlay en Android Auto.

Overzichtelijke cockpit

De cockpit van de Fiat 500X is ruim en overzichtelijk, met alle functies die u mogelijk nodig heeft. De comfortabele stoelen met het monogram van Fiat zorgen voor een plezierige rit, met een exclusief gevoel.

Fiat 500X

Ultiem Italiaans

De Fiat 500X is een meesterwerk van Fiat wat het Italiaanse vakmanschap combineert met de geavanceerde technologie van tegenwoordig. Wanneer u wilt gaan voor de absolute topversie van de Fiat 500X, is daar de Fiat 500X Sport. De perfecte samenstelling van comfort, technologie en sportiviteit. 

De bekende aspecten van de Fiat 500 komen ook terug in zijn grote broer, de Fiat 500X. Met dezelfde design-elementen in gedachten, zowel op interieur als op exterieur gebied zorgt Fiat ervoor dat u met elk uitstapje comfortabel reist. 

Veelgestelde vragen over de Fiat 500X

De meestgestelde vragen treft u hieronder. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.