Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Fiat Panda 

Compact en Dynamisch

Hybrid

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 17.190
Private lease vanaf€ 345 p/m
Bijtelling22%

Fiat Panda

Compact, milieuvriendelijk, betrouwbaar én betaalbaar? Alles komt samen in de Fiat Panda. Een wendbare stadsauto die, net als de Fiat 500, zich al jarenlang bewijst op de weg. Maar zoals de Italianen zeggen 'Gallina vecchia fa buon brodo’, wat vertaald naar ‘Kwaliteit spreekt voor zich'. 

Met de moderne motortechnologie van Fiat beschikt de Fiat Panda over een sterke Hybrid motor van 70 pk. Dit verbetert niet alleen uw ervaring tijdens het rijden, maar zorgt er daarnaast ook voor een vermindering van de uitstoot en het verbruik.
 

Op zoek naar nét dat extra stoere randje? Kies dan voor de Fiat Panda Cross, de all-in-topversie van de Fiat Panda Hybrid. Met onder andere aangepaste bumpers en hogere wielbasis biedt de Fiat Panda Cross de volledige ervaring. 

RIJKE UITRUSTING

Afhankelijk van de uitvoering is de Fiat Panda Hybrid standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Comfortabel interieur

De Fiat Panda beschikt over een comfortabel, licht en ruim interieur met alles wat u nodig heeft voor uw reis, lang of kort. De klassieke zwarte bekleding met Fiat monogram staat hierbij centraal.

Infotainment

Bij de Fiat Panda heeft u standaard de beschikking over een 5-inch radio met DAB, USB en Bluetooth optie. Wanneer u kiest voor het Tech Pack wordt de Fiat Panda geleverd met een 7-inch infotainment scherm met Apple CarPlay en Android Auto.

Ruime cockpit

De cockpit van de Fiat Panda is simpel, maar heeft alles wat u nodig heeft. Zo heeft u onder andere de beschikking over een multifunctioneel stuurwiel en alle knoppen gemakkelijk en overzichtelijk in het dashboard geplaatst.

Fiat Panda 

Moderner dan ooit tevoren

Naast dat het exterieur van de Fiat Panda is gemoderniseerd, is ook het interieur door Fiat onder handen genomen. Het interieur van de Fiat Panda is te omschrijven als ergonomisch, comfortabel en minimalistisch, maar met alle opties die er écht toe doen. Zo vindt u, afhankelijk van de door u gekozen opties, een 7-inch infotainment scherm met touchscreen en DAB-radio. Met dit scherm heeft u de mogelijkheid tot Apple CarPlay en Android Auto. Daarnaast beschikt u over voldoende opbergruimtes en zijn de stoelen gemaakt van een stijlvol materiaal. 

Veelgestelde vragen over de Fiat Panda

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.