Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot 308 SW

Sportief en puur

Benzine en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 34.600€ 33.100
Private lease vanaf€ 588 p/m€ 474 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 489 p/m
Financieren vanaf€ 369 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 308 SW

Ruime gezinsauto

De nieuwe Peugeot 308 SW is samen met de 308 Berline hét nieuwe gezicht van Peugeot. Deze gloednieuwe stationwagon van Peugeot heeft smalle maar krachtige koplampen die kenmerkend zijn voor de dynamiek en het karakter van de nieuwe Peugeot 308 SW. De 308 SW is een bekende verschijning op de Nederlandse wegen. Geen wonder, want de auto is qua comfort, ruimte en uitrusting zeer aantrekkelijk. Met 608 liter bagageruimte is het bovendien een van de ruimste stationwagons in het segment. Met de achterbank neergeklapt beschikt u over wel 1934 liter ruimte om te vullen met uw bagage.

Met de nieuwe Peugeot 308 SW Plug-in Hybrid rijdt u in dezelfde unieke 308 SW, maar dan met extra versterking van een elektromotor. De 308 is daarnaast ook te verkrijgen met alleen een benzinemotor.

Ervaar zelf de opwinding en luxe van de nieuwe Peugeot 308 SW door een proefrit bij een van onze Nefkens vestigingen te boeken.

Peugeot 308 SW

Plug-in Hybrid

Bijdragen aan een groenere wereld en het verminderen van uw CO2-uitstoot, maar niet inleveren op het gemak van een benzineauto? Dan is de Peugeot 308 de perfecte keuze. Deze biedt namelijk het beste van beide werelden. Dankzij het accupakket van 12,4 kWh is het mogelijk om tot wel 60 km (WLTP) volledig elektrisch te rijden zonder enige uitstoot. Wanneer de accu leeg raakt, zal de Peugeot 308 automatisch overschakelen op een benzinemotor. 

Dit zorgt niet alleen voor een lagere CO2-uitstoot en het verlagen van brandstofverbruik, maar ook voor een soepelere, stillere en in totaal comfortabelere rijervaring. Het thuisladen van de Peugeot 308 Hybrid is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over Peugeot 308 SW

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.