Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Peugeot 508

De topklasse berline

Benzine en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 45.050€ 43.050
Private lease vanaf€ 692 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 659 p/m
Financieren vanaf€ 499 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 508

De topklasse Berline

De Peugeot 508 Berline luidt met zijn lage, dynamische silhouet, krachtige voorzijde en gespierde, messcherpe design een nieuw tijdperk in. Dit tijdperk staat in het teken van sportiviteit, elegantie en premium kwaliteit. Het innovatieve karakter van de 508 Berline worden benadrukt door zijn gewelfde lijnen en het fijn getailleerde grille en de nieuwe lichtsignatuur. Stap in en laat u verleiden door zijn charmes.

Peugeot 508 Berline

Interieur

De Peugeot 508 berline is van alle gemakken voorzien. Het interieur van de Peugeot 508 is volledig gericht op originaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Laat u verleiden door het spectaculaire en zeer luxueus uitgevoerde dashboard. De Peugeot 508 is voorzien van het Peugeot i-Cockpit: een compact stuurwiel, een groot 10 inch HD-touchscreen en een high resolution digitaal 12,3 inch head-up instrumentenpaneel.

Het rijden in de Peugeot 508 Berline wordt comfortabeler gemaakt door de geïntegreerde sfeerverlichting en bijvoorbeeld de multipoint-massage functie in de voorstoelen.

Veelgestelde vragen over Peugeot 508

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.