Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot e-Rifter

Geruisloos en ruim

Een 100% elektrische 7-persoons MPV

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 42.918
Private lease vanaf€ 682 p/m
Bijtelling16%

Peugeot E-Rifter

Geef jezelf de ruimte

Ruim, veelzijdig en comfortabel: met zijn modulaire interieur met vijf of zelfs zeven zitplaatsen en zijn 100% elektrische aandrijving heeft de E-Rifter alles in huis om u, uw kinderen en wie u verder ook maar wilt meenemen vlot en emissievrij overal heen te brengen waar u moet zijn.

Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en kenmerken van een echte SUV kan hij op elke type weg uit de voeten. Zijn dynamische silhouet en de pure lijnen maken de nieuwe Peugeot E-Rifter een echte blikvanger. Met de aluminiumgrijze beschermplaat, de gepolijste lichtmetalen 16 inch-velgen, de i-Cockpit en de vernieuwde koplampen maakt hij een moderne indruk.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze 100% elektrische Peugeot E-Rifter? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. 

Peugeot E-Rifter

Stoere alleskunner maakt elektrisch rijden gemakkelijk

De 100% elektrische Peugeot E-Rifter heeft een 50 kWh accupakket en een 100 kW sterke elektromotor die 136 pk levert. Met de nieuwe Peugeot e-Rifter rijdt u maar liefst 320 km (WLTP) op een volle accu. Met de Peugeot E-Rifter wordt elektrisch rijden makkelijk en compromisloos. Zo beschikt de elektrische Rifter, net als onze overige elektrische modellen, over een boordlader die snelladen tot wel 100 kW per uur mogelijk maakt. En met de specifieke connectiviteitsdiensten bied dit model de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg. 

Het thuisladen van de E-Rifter is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Peugeot E-Rifter

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.