Voorraad nieuwe Peugeot 3008 SUV

De Peugeot 3008 SUV is ons meest verkochte model. Niet voor niets werd deze topauto al bekroond met de prestigieuze titel Auto van het Jaar 2017. De Peugeot 3008 SUV wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit en sterke en zuinige turbomotoren.

Het model is sinds 2021 nog verder verbeterd met een modelupdate: met o.a. frameloze grille, groter touchscreen, full led koplampen en 'slagtanden' en 'klauwafdruk' in de unieke lichtsignatuur. Kijk zeker even hieronder en maak een proefrit vanuit huis! Lees meer over de Peugeot 3008 SUV.

We zorgen ervoor dat we u altijd een voorraad aantrekkelijke Peugeots 3008 SUV in onze showrooms kunnen presenteren. Het voordeel van deze 'ready-to-go' modellen is dat u uw nieuwe auto binnen afzienbare tijd mee naar huis neemt.

Ontvang nu tijdelijk een gratis upgrade bij aanschaf van een 3008 SUV uit onze voorraad. T/m 31 augustus 2021 krijgt u een automaat ter waarde van €2.900,- cadeau! Geniet van het comfort van deze EAT8-automaat. Deze actie geldt exclusief bij Nefkens.

Bekijk onze huidige voorraad hieronder, maak een proefrit en geniet van het comfort van een nieuwe Peugeot 3008 SUV. Profiteer snel van de GRATIS AUTOMAAT actie.

Toon filters

19 Beschikbare voertuigen