Gevarieerd aanbod Peugeot personenauto's en bedrijfswagens

Uw volgende Peugeot personenauto of bedrijfswagen vindt u bij Nefkens. Wij zijn een mobiliteitsleverancier met vestigingen door heel Nederland. U bent van harte welkom om ons gamma nieuwe en gebruikte Peugeots te komen bekijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs helpen u graag om een passende auto te vinden. We raden u aan om vrijblijvend een proefrit te maken in de auto van uw voorkeur.

Uiteraard bent u ook voor APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel bij ons aan het juiste adres.

Modellen Peugeot personenauto's

Modellen Peugeot bedrijfswagens

Onze Peugeot bedrijfswagens houden uw bedrijf in beweging. We hebben een breed assortiment, dus er is altijd wel een goede match voor uw bedrijf. Bekijk de Partner, Expert, Boxer en Traveller. De meeste van onze Peugeot bedrijfswagens zijn ook als elektrisch model verkrijgbaar. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst.

Voor een bedrijfsauto op maat bent u bij Nefkens ook aan het goede adres. Wij verzorgen graag de inrichting of belettering van uw nieuwe bedrijfswagen. Daarmee is uw bedrijfswagen zodanig uitgerust dat deze perfect aansluit op uw bedrijfsvoering. Kies een model hieronder. We nodigen u uit om een proefrit te komen maken.

Peugeot service

Wij hebben jarenlange ervaring als Peugeot Erkend Reparateur. Onze vakkundige monteurs zijn opgeleid om het beste onderhoud te leveren en volgen strenge richtlijnen. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw auto optimaal functioneert en veilig is.


Maak nu een werkplaatsafspraak voor onderhoud, APK, reparatie of schadeherstel bij een van onze vestigingen.

Peugeot personenauto's en bedrijfswagens op voorraad 

Toon filters

965 Beschikbare voertuigen