Peugeot 2008 SUV

Imposant en veelzijdig

De Peugeot 2008 SUV is een ruime allemansvriend. Deze SUV heeft een krachtig en atletische uitstraling en beschikt over de voldoende ruimte om 5 personen comfortabel te vervoeren. Tegelijkertijd is de Peugeot 2008 SUV compact genoeg om soepel wendbaar door bochten te gaan. Zijn opvallende voorzijde met de kenmerkende kopalpen en LED achterlichten benadrukken het sportieve, krachtige voorkomen van de Peugeot 2008 SUV.

De 100% elektrische Peugeot e-2008 SUV is, net als de Peugeot e-208, hét voorbeeld van de energietransitie van Peugeot. Daarnaast is de Peugeot 2008 SUV verkrijgbaar met een benzine- en dieselmotor.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze sportieve, maar toch zuinige SUV? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze 15 vestigingen.

Contact

thumbnail 2008

Vanaf 10 januari 2023 9:00 uur kunt u de overheidssubsidie van € 2.950,- aanvragen. Dit geldt zowel voor koop als private lease van een 100% elektrische Peugeot e-2008 SUV.


​Peugeot 2008 SUV

De Peugeot 2008 SUV is leverbaar met de volgende aandrijvingen:

​Benzine

 • 1.2 PureTech 100 pk (handgeschakeld)
 • 1.2 PureTech 130 pk (handgeschakeld)
 • 1.2 PureTech 130 pk (automaat)

​Diesel

 • 1.5 Blue HDi 130 pk (automaat)

​Elektrisch

 • 50 KwH 136 pk (automaat)
Peugeot 2008 SUV
Peugeot e-2008 SUV

Peugeot e-2008 SUV

De 100% elektrische Peugeot e-2008 SUV heeft een accupakket van 50 kWh en een elektromotor die 136 pk levert. Met de Peugeot e-2008 SUV rijdt u maar liefst 341 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snellaadmogelijkheid laadt u het accupakket in 30 minuten op tot wel 80% vol.

Met de e-2008 SUV rijdt u op een duurzame manier naar uw bestemming. Daarnaast zijn de kosten per kilometer stukken goedkoper van die van een auto met een verbrandingsmotor.

Wilt u meer informatie over elektrisch rijden? Neem dan snel contact met ons op of klik op de onderstaande button.


​​

peugeot 2008 suv exterieur zijkant

​​

Heeft u interesse in de Peugeot 2008 of e-2008 SUV?


​​

Exterieur

Afhankelijk van de door u gekozen aandrijving is de Peugeot 2008 SUV verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en carrosseriekleuren. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen van de Peugeot 2008 SUV: Active, Active Pack, Style,Allure, Allure Pack en GT.

Uw nieuwe Peugeot 2008 SUV is, afhankelijk van het door u gekozen model, samen te stellen in de volgende carrosseriekleuren:Noir Perla Nera, Gris Artense, Orange Fusion, Rouge Elixir, Blue Vertigo en Blanc Nacré.

Wist u dat?​

​Wist u dat een 100% elektrische ​Peugeot e-2008 SUV​ specifieke en unieke ​kenmerken​ heeft ten opzichte van de Peugeot 2008 SUV? Zo heeft de e-2008 SUV ​een grille in dezelfde kleur als die van de carrosserie​. Daarnaast is de e-2008 te herkennen aan zijn kenmerkende blauwe ​'e'-monogram ​achter de achterste portieren. 

Interieur

In de Peugeot 2008 SUV geniet u van voldoende ruimte en comfort van het gemaximaliseerde interieur. Zo beschikken alle passagiers over hoogwaardige en comfortabele stoelen. Binnenin de Peugeot 2008 SUV heeft u tal van praktische functies en opbergvakken tot uw beschikking.

Om uw reactievermogen achter het stuur te verhogen, biedt het digitale 3D-instrumentenpaneel tal van mogelijkheden. Door de geprojecteerde hologrammen kunt u in een paar seconden bij alle belangrijkste rij-informatie.

Blanc Nacré
Gris Artense
Rouge Elixir
Noir Onyx
Blue Vertigo
Orange Fushion

​​


​​

Belangrijkste opties

Exterieur

Close
 • Een veelzeggende grille*: trek de aandacht met een grille die het meest over een auto zegt dan ieder andere op een auto.
 • Koplampen met LED technology: de Peugeot 2008 SUV is voorzien van LED koplampen in de vorm van een leeuwenklauw.
 • Een imposante achterzijde: de achterzijde van de Peugeot 2008 SUV kenmerkt zich door een glanzend zwarte strip en een spoiler.

*Afhankelijk van het door u gekozen model/uitvoering

peugeot 2008 suv exterieur voorkant

Interieur

Close
 • ​Compact stuurwiel: ​sportief Peugeot stuurwiel met knoppen. 
 • ​Keyless entry & start: ​u ontgrendel, vergrendel en start uw Peugeot 2008 SUV zonder uw sleutel uit uw zak te halen.  
 • ​Opbergvak voor smartphone: ​leg uw smartphone in het daarvoor gemaakte vakje. Deze is optioneel te verkrijgen met een draadloze smartphone oplader. 
 • ​Instrumentenpaneel: ​bedien uw multimedia via een modern instrumentenpaneel.
 • ​De Peugeot 3D i-Cockpit: ​zie al de belangrijkste rij-informatie in 3D. 
 • ​Sfeerverlichting binnen:​ kies uit 8 kleuren.

*Afhankelijk van het door u gekozen model/uitvoering​

Peugeot 2008 interieur stoelen

Comfort

Close
 • Elektrisch bedienbare vóór- en achterruiten: bedien met één druk op de knop de vóór- en achterruiten.
 • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels: ​verstel uw buitenspiegels elektronisch. Tijdens de koude dagen heeft u geen last van een wazig zicht sneeuw of condens dankzij de verwarbare buitenspiegels. 
 • Centrale deurvergrendeling:​ klik uw Peugeot 2008 SUV van een afstand open en dicht. 
 • ​Climate control met actief koolstoffilter*:​ uw 2008 SUV zorgt altijd voor een aangename binnentemperatuur in de auto. 

*Afhankelijk door het door u gekozen model/uitvoering​

Veiligheid

Close
 • Drive Assist Plus*: speciale rijhulpsystemen waarmee u semiautonoom kunt rijden doormiddel van sensoren en camera's, hierbij horen onder andere de onderstaande veiligheid features.
 • Lane Positioning Assist: dit veiligheidssysteem houdt uw Peugeot 2008 SUV netjes tussen de lijnen van de rijbaan.
 • Hill start assist: dit systeem helpt u bij het uitvoeren van de hellingproef. Hierdoor heeft u meer tijd om uw voet van de rem te halen en de koppeling te laten opkomen.
 • Dodehoekdetectie: uw 2008 SUV waarschuwt u wanneer er een auto zich in uw dodehoek bevindt.
 • Parkeerhulp: dit systeem helpt u met het fileparkeren van uw auto. U hoeft hierbij alleen maar uw auto in z'n drive of reverse te zetten.

*Afhankelijk van het door u gekozen model/uitvoering