De nieuwe Peugeot 308 en 308 SW

Het nieuwe gezicht van Peugeot: de nieuwe Peugeot 308 en 308 SW.

Nefkens presenteert u graag de nieuwe Peugeot 308. Laat u verleiden door zijn exclusieve karakter en dynamische vormgeving. Het rijplezier in de nieuwe 308 wordt gegarandeerd door zijn prestaties, efficiëntie en comfort. Of u nu kiest voor de Plug-in Hybrid, benzine of diesel uitvoering, de nieuwe 308 laat u verbluffen.

De nieuwe Peugeot 308 en nieuwe Peugeot 308 SW zijn nu te bestellen bij Nefkens.

Professioneel advies nodig?
Vraag hier al uw gewenste informatie aan.Het nieuwe gezicht van Peugeot

De nieuwe Peugeot 308 en 308 SW heeft een totaal ander uiterlijk gekregen. Van welke kant u dan ook de nieuwe 308 bewonderd, valt hij op door zijn dynamische silhouet, atletische & strakke lijnen en zijn krachtige uitstraling.

De koplampen en achterlichten vormen kenmerkende elementen in het design. Deze hebben de vorm van een leeuwenklauw. Deze leeuwenklauwen geven de nieuwe 308 een compleet eigen identiteit die past bij de rest van zijn Peugeot-familie. Hierdoor zijn ze namelijk direct herkenbaar.

Het nieuwe Peugeot-schild

De nieuwe Peugeot 308 en 308 SW zijn voorzien van het nieuwe Peugeot-schild. Deze is op meerdere plekken op de auto bevestigd. Het nieuwe tijdloze embleem dat het Peugeot-erfgoed en de innovativiteit van Peugeot verenigt, vormt de basis van het nieuwe gezicht van de 308 en 308 SW.


Optimaal gebruiksgemak

Via het nieuwe instrumentenpaneel, dat zich in uw directe gezichtsveld bevindt, wordt u voorzien van de belangrijkste rij-informatie. Het nieuwe instrumentenpaneel is compleet te configureren naar uw wensen. U kunt hierbij kiezen uit bijvoorbeeld de navigatie, radio/media-informatie, rijhulpsystemen, energiestromen, range, ect.

Het 10 inch HD-touchscreen is helemaal naar wens aan te passen. Door middel van de touch-widgets onder het scherm kunt u gemakkelijk navigeren naar de belangrijkste applicaties van uw nieuwe 308 of 308 SW.

Altijd connected

Met het Connect-navigatiesysteem rijdt u zorgeloos naar elke gewenste bestemming. Doormiddel van de automatische updates van de TomTom kaartgegevens, verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom Services hoeft u nooit bang te zijn dat uw nieuwe Peugeot 308 u in de steek laat.Plug-In Hybrid

Tijdens het rijden in de nieuwe Peugeot 308 Hybride modellen kunt u kiezen voor 3 verschillende rijmodus. Zo kunnen de rijeigenschappen aangepast worden naar uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om zo zuinig mogelijk te rijden. Of om juist gebruik te maken van de sportieve rijprestaties van de elektrische aandrijving:

  • Electric: rijd 100% elektrisch tot een maximale snelheid van 135 km/h
  • Hybrid: in deze rijmodus wordt de elektromotor afgewisseld met de verbrandingsmotor voor het optimale energieverbruik van de auto
  • Sport: in deze modus is voor maximale prestaties het volledige vermogen van de verbrandingsmotor en de elektromotor beschikbaar

De nieuwe 308 Hybrid is leverbaar met de plug-in hybrid-aandrijflijnen van de nieuwe Peugeot 308:

  • HYBRID 180 e-EAT8 (150 pk PureTech benzinemotor met een 110 pk elektromotor)
  • HYBRID 225 e-EAT8 (180 pk PureTech benzinemotor met een 110 pk elektromotor)