18 maart 2021

Hij is onderweg: de nieuwe Peugeot 308!

Maak nog dit jaar kennis met de vernieuwde Peugeot 308. Met het nieuwe front, hét nieuwe Peugeot logo en zijn onderscheidende design een echte 'lion of our time'.

Dankzij de innovatieve technologie van de nieuwe Peugeot i-Cockpit, het comfort en de efficiency een baken van ultiem rijplezier. Dit vernieuwende model komt uit in een plug-in hybride-, diesel- en benzineversie.

Hou me op de hoogte

Dit is de vernieuwde Peugeot 308

De Peugeot 308 is een echt allround succesnummer. Zeer geschikt als gezinsauto, maar ook een topauto om zakelijk mee voor de dag te komen. Inmiddels kozen meer dan 7 miljoen mensen voor de Peugeot 308.

Omdat Peugeot constant innoveert is de Peugeot 308 nu nog beter gemaakt. In de tweede helft van 2021 verschijnt de nieuwe hoogwaardige Peugeot 308, gekenmerkt door een nieuw design, het nieuwe Peugeot-logo en een doorontwikkeling van de technische architectuur. Deze zorgt enerzijds voor meer binnenruimte, anderzijds benadrukt de architectuur de iconische identiteit.

De nieuwe look & feel wordt gekenmerkt door de lengte van de auto. De vernieuwde 308 is langer en lager dan zijn voorganger. Ook het front is opvallend vernieuwd. Door de smalle koplampen, kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van slagtanden en het nieuwe logo krijgt het nieuwe model een robuustere, agressievere uitstraling. De leeuw is nu echt aan ’t brullen!

U geniet van ultiem rijcomfort door de nieuwste generatie rijhulpsystemen, het nieuwe Peugeot i-Cockpit dashboard en de i-Connect® Advanced, een innovatief infotainmentsysteem dat zeer makkelijk te bedienen is.

Het technische design is volledig geoptimaliseerd wat betreft aerodynamiek, oplaadbare hybridetechniek en benzine- en dieselmotoren. Alles is afgestemd om u het beste rijcomfort te geven en te laten genieten van deze ‘lion of our time’.

Mogen we u op de hoogte houden over de vernieuwde Peugeot 308? Geef dit dan aan via onderstaande knop. We voorzien u graag van informatie!

Hou me op de hoogte