Update 7 oktober 2020

Hij komt er aan: de elektrische e-Expert!

Dit najaar staat de elektrische uitvoering van de Peugeot Expert in onze showrooms. Deze 100% elektrische bedrijfswagen heeft dezelfde veelzijdige functionaliteiten als de Expert in de benzine- en dieselversie. De e-Expert is leverbaar vanaf 28.300 euro (excl. btw en BPM).

Met de nieuwe e-Expert bereikt u elke plek, ook de binnenstad, zonder CO2-uitstoot. Uw bedrijf is daarmee perfect voorbereid op de toekomst. De e-Expert komt uit in 3 lengtes, waaronder de Compact-versie, die geknipt is voor vervoer in milieuzones, in nauwe straten en in het drukke verkeer in de binnensteden.

Dit is de nieuwe Peugeot e-Expert

 • Keuze uit 2 krachtige lithium-ion accu’s: 50kWh en 75kWh
 • Actieradius van 230 tot 330 kilometer (WLTP)
 • Boordlader 11kW 3-fasen: 80% laden binnen 30 of 45 minuten mogelijk
 • Trekgewicht tot 1.000 kilo
 • Laadvermogen tot 1.275 kilo

 • Revolutionair

  De Peugeot e-Expert is de eerste elektrische bedrijfsauto die een ruime actieradius combineert met indrukwekkende technische functionaliteiten. De e-Expert is voorzien van een sterke 136 pk (100 kW) elektrische motor met een maximaal koppel van 260 Nm. Dat koppel is meteen beschikbaar: u trekt krachtig op zonder geluid, trillingen, schakelovergangen of uitstoot.

  In vergelijking met de Peugeot Expert met verbrandingsmotor levert u niets in: de e-Expert heeft hetzelfde laadvolume en is leverbaar in 3 lengtes. Ook is de e-Expert volledig om te bouwen voor de perfecte match met uw wensen!

  Praktische inrichting

  Het instrumentenpaneel geeft actieradius en stroomverbruik weer. Met het regenererend remmen wordt stroom teruggewonnen en laadt u de accu tijdens het rijden. Het rijbereik is ook te beïnvloeden met de verschillende rijstanden: Eco, Normal en Power. 

  De e-Expert beschikt over een elektrische parkeerrem. De automaat bedient u via een schakelaar. Het batterijpakket ligt onder de vloer, waardoor er geen laadruimte verloren gaat.

  Handsfree elektrische schuifdeuren

  Het is makkelijk laden en lossen dankzij de elektrische schuifdeuren (optioneel aan beide zijkanten). Met een (voet)beweging voor de sensoren openen de schuifdeuren automatisch. Geen probleem als u uw handen vol heeft!

  Uw auto voorkoelen of voorverwarmen

  Met de krachtige verwarming (5 kW) en verwarmde stoelen (afhankelijk van de uitvoering) maakt u het zichzelf comfortabel in de kou. Zowel in de zomer als winter profiteert u van de instelbare temperatuurregeling: uw auto is heerlijk koel in de zomer en ijsvrij in de winter, nog voordat u instapt! Via het touchscreen (afhankelijk van de uitvoering) of de MyPeugeot app (afhankelijk van de versie) stelt u de gewenste temperatuur makkelijk in.

  Nefkens Peugeot elektrische e-Expert
  Nefkens Peugeot elektrische e-Expert
  Nefkens Peugeot elektrische e-Expert
  Nefkens elektrische Peugeot e-Expert My Peugeot app

  Laadsessie plannen via MyPeugeot app

  Via de handige app kunt u het opladen van uw e-Expert op ieder moment starten of uitstellen. Ook checkt u hiermee de laadstatus.

  Nefkens & Eneco laadpakket

  Wilt u uw krachtige elektrische bedrijfswagen compleet maken met een net zo krachtige laadplek? Dan is de Nefkens & Eneco laadpaal geknipt voor u: een supersterke 22 kW wallbox waarmee u uw e-Expert veilig en zeer snel kunt opladen.

  Meer over Nefkens laadoplossing

  Verkoopprijs Peugeot e-Expert

  De Peugeot e-Expert is er met 4 uitrustingsniveaus: de Pro, de rijkere Premium, de robuuste Asphalt en de Urban voor in de stad. Er zijn veel optionele rijhulpsystemen beschikbaar, waaronder een 180 graden camera op de achterklep en praktische Moduwork driezitsbank.

  Daarnaast is de e-Expert te bestellen als dubbele cabine, als (verlengde) combi met 5 of 6 zitplaatsen, en als plancher cabine voor een opbouw op maat.

  De Peugeot e-Expert is leverbaar vanaf januari 2021 met een verkoopprijs vanaf 28.300 euro (exclusief btw/BPM).


  Bekijk prijslijst


  Kortom: de Peugeot e-Expert komt binnenkort uit!

  Mogen we u op de hoogte houden?

  Stuur ons uw gegevens dan even via onderstaande knop!


  Hou mij op de hoogte

  Nefkens elektrische Peugeot e-Expert
  Nefkens elektrische Peugeot e-Expert
  Nefkens elektrische Peugeot e-Expert