Nieuwe types Peugeot Boxer

Vanaf nu is de Peugeot Boxer leverbaar in 2 nieuwe versies: de Asphalt en de Grip. Deze uitvoeringen zijn vanaf nu te bestellen naast de Peugeot Boxer Pro en Premium. Ook is er een elektrische Boxer op komst.

De 2 uitvoeringen zijn toegevoegd aan het Peugeot Boxer gamma om nu nog meer professionals specifiek te bedienen.

Grip

De Grip is bedoeld voor professionals die veel op slecht begaanbaar terrein rijden. De Grip is standaard uitgerust met de volgende specificaties: 4-seizoenen banden, vernieuwde wielophanging, stoelen met extra comfort en uiteraard Grip Control met Hill Assist. Met Grip Control kunt u de aandrijving van de auto op de ondergrond aanpassen. Hill Assist zorgt dat de auto niet achteruit rolt bij het stilstaan op een helling.

Asphalt

De Asphalt is uitgerust voor extra veiligheid en comfort. Deze Boxer uitvoering beschikt altijd over een navigatiesysteem, verkeersbordenherkenning, Lane Departure Warning en Active Safety Break. Lane Departure Warning is een veiligheidssysteem dat u waarschuwt als u buiten uw rijbaan dreigt te gaan. En Active Safety Break is een noodremsystem dat (bij lage snelheden) automatische remt bij gevaar op aanrijding.

Nieuwe motor

De nieuwe generatie Boxers is voorzien van 2.2 Blue HDi dieselmotor met 120, 140 of 165 pk. Hieraan gekoppeld is een stop/start-systeem. Optioneel kunt u uw Boxer uitrusten met:

  • 9 inch touchscreen met navigatie: een handig instrument om te voorkomen dat u zich op wegen begeeft waar uw auto te groot voor is.
  • Blind Spot Monitoring & Warning: dit veiligheidssysteem zorgt voor bewaking van de dode hoeken en waarschuwt de bestuurder voor aanwezigheid van personen of voertuigen in de dode hoek.
  • Rear Traffic Alert: deze rijhulp maakt het wegrijden van een parkeerplek overzichtelijker en veiliger. Dit systeem werkt met sensoren in de achterbumper die kruisend verkeer detecteren.
  • Trailer Merge Assist: maakt achteruit inparkeren met een aanhanger super eenvoudig. Het systeem assisteert bij het inparkeren en zorgt dat de aanhanger precies genoeg schaart.

Elektrisch

Later dit jaar verschijnen diverse elektrische uitvoeringen van de Peugeot Boxer. Langs deze weg houden we graag op de hoogte.

Specificaties

De Peugeot Boxer is in een enorme variatie aan lengte- en hoogtematen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de populaire maten L2H1, L2H2 en L3H2.

U kiest uit 3 varianten wielbasis (3.00, 3.45 en 4.04 meter), 4 lengtematen (L1, L2, L3 en L4) en 3 hoogtes (H1, H2 en H3). Voor een gesloten bestelauto kunt u kiezen uit 8 types carrosserie met een laadvolume variërend van 8 tot 18 m3.

Financial lease

We bieden regelmatig acties waarmee u een Peugeot Boxer financieel aantrekkelijk kunt leasen. Via financial lease wordt u wel direct eigenaar van de auto, maar wordt het aankoopbedrag door de bank gefinancierd. Vergelijkbaar met het kopen van een huis met een hypotheek. Uw auto betaalt u vervolgens af in termijnen, zodat u nu ruimte overhoudt om uw geld in andere zaken te investeren.

Bekijk nu onze voorraad en laat onze verkoopadviseurs u informeren over onze lopende financial lease acties.

Nefkens Peugeot Boxer afmetingen
Nefkens Peugeot Boxer afmetingen
Nefkens Peugeot Boxer afmetingen