Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Abarth 500E

Sportief en Compact

100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 38.490
Bijtelling16%

Abarth 500E

Een bijzondere combinatie

Het merk Fiat staat voor Italiaanse passie, hun tuner-merk Abarth voor brute sportiviteit, wanneer u dit combineert ontstaat de Abarth 500E. Een voorwielaangedreven sport-compact auto die ondanks zijn kleine formaat, niet onder doet in prestaties. Met 155 pk onder de motorkap en 235 Nm aan koppel weet de Abarth 500 E binnen 7 seconden van 0-100 te schieten, uniek voor zijn klasse. 

De Abarth 500 E biedt een totaalpakket, van kuipstoelen, 3 verschillende Abarth-rijmodi, 17-inch lichtmetalen velgen en een JBL geluidssysteem tot verschillende nieuwe technologieën zoals een 10,25-inch infotainment scherm en 7-inch dashboard-display. De ultieme variant samenstellen? Dan heeft Abarth de 500E Turismo, deze beschikt over onder andere 18-inch lichtmetalen velgen, een sound-generator, geavanceerde technologiën en alcantara bekleding. 

Benieuwd geworden naar deze sportieve compacte auto? Boek snel een proefrit.

Sportieve Uitrusting

Afhankelijk van de uitvoering is de Opel Mokka Electric standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Sportieve cockpit

Wanneer u in de cockpit van de Abarth 500 E zit, voelt u waar deze auto om draait. Met een sportief stuur, mooi afgewerkt dashboard en alle technologie die u nodig heeft, zit u comfortabel en sportief tijdens elke rit.

Kuip- sportstoelen

Hoe dieper u het gaspedaal induwt, hoe meer u in uw stoel word geduwd. Wel zo fijn als dit comfortabele stoelen zijn. Met de kuipstoelen in de Abarth 500 E zit dit wel goed! Op zoek naar extra luxe? In de Abarth 500 E Turisimo krijgt u sportstoelen met Alcantara bekleding; luxe en comfortabel.

JBL geluidsysteem

Voor de Abarth 500 E is samengewerkt met JBL om u te voorzien van het beste geluid, tijdens uw ultieme rijervaring. Via het 10,25-inch infotainment scherm, mét apple carplay, speelt u gemakkelijk de beste nummers af op deze JBL boxen!

Abarth 500E

Een nieuwe toekomst

De Abarth 500 E tekent een nieuwe toekomst voor het merk. De 500 E is namelijk de eerste elektrische Abarth, maar daarom niet minder Abarth dan zijn voorgangers. Abarth is ooit begonnen als tuner van uitlaten voor Fiat, de elektrificatie van de Abarth hoeft dan ook niet te betekenen dat u zonder het iconische geluid hoeft te rijden. Met de sound-generator beschikbaar in de Turismo uitvoering heeft u namelijk de ervaring van een Abarth uitlaat, maar zonder de schadelijke uitstoot van een benzinemotor. 

Met een WLTP-cyclus actieradius van 265 km, een laadtijd naar 80% in 35 minuten en accupakket van 42 kWh rijdt u gemakkelijk overal naar toe, volledig elektrisch. Het thuisladen van de Abarth 500E is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel particuliere als zakelijke berijders hebben wij de beste wallbox voor uw behoeften. 

Probeer de Abarth 500 E zelf uit en boek snel een proefrit!

Veelgestelde vragen over de Abarth 500E

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.