Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Jeep Avenger Full Electric

Dé groene Jeep

100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 39.500
Private lease vanaf€ 520 p/m
Bijtelling16%

Jeep Avenger Full Electric

Toekomstbestendige crossover

De eerste 100% elektrische Jeep Avenger, is een draaipunt en de toekomst van Jeep. Hiermee laat Jeep zien dat het mogelijk is zowel on- als off-road ongekende, verbluffende prestaties te leveren met een 100% elektrisch voertuig. Hoewel de Jeep Avenger de eerste elektrische Jeep is, heeft deze alle kwaliteiten die het stoere karakter van Jeep kenmerkt. Zo beschikt de Avenger over de bekende Jeep grille, de klassieke strakke lijnen en de karakteristieke full-led koplampen. 

Met de Jeep Avenger wil Jeep een gevoel van vrijheid uitstralen, en dit doen ze met succes. Zo beschikt het interieur. van de Avenger  over voldoende opslagruimte, een modern infotainment systeem en comfortabele stoelen.

Ontdek zelf de vrijheid van de Jeep Avenger en vraag snel een proefrit aan!

Veelzijdige en innovatieve uitrusting

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering beschikt uw nieuwe Jeep Avenger over enkele innovatieve opties. Ontdek ze nu!

Krachtige technologie

Uw nieuwe Jeep Avenger is uitgerust met diverse, krachtige en innovatieve technologie. Zo beschikt deze over adaptive-cruisecontrol, diverse tractie-instellingen voor alle wegtypes en Full-LED koplampen. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis.

Moderne cockpit

De Jeep Avenger beschikt over een moderne cockpit, met diverse luxe interieurkwaliteiten. Zo heeft u de beschikking over een 10,25-inch infotainment scherm mét Apple CarPlay en AndroidAuto. Daarnaast is de Jeep Avenger te configureren met diverse comfortabele bekleding-opties.

Handsfree achterklep

Handen vol met boodschappen? Geen enkel probleem. Met de handsfree achterklep functie op de Jeep Avenger is het mogelijk met een simpele beweging van uw voet de achterklep te openen. Hierdoor heeft u direct toegang tot de 355L bagageruimte!

100% Elektrische Jeep Avenger

Klaar voor de toekomst

De Jeep Avenger Full Electric beschikt over een krachtige elektromotor. Dit maakt de Jeep Avenger de ultieme, 100% elektrische, off-roader. Dit is natuurlijk niet verrassend, gezien de indrukwekkende geschiedenis van Jeep. Met een WLTP actieradius tot wel 550 km en een elektromotor van maar liefst 156 pk zet Jeep een nieuwe stap richting een groenere toekomst. Ontdek de rit, compleet geruisloos en met volle focus op het avontuur buiten de auto. 

Het opladen van uw nieuwe Jeep Avenger is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere bedrijven bieden wij een oplossing voor de beste wallbox. 

Om elektrisch rijden nóg interessanter te maken voor u, heeft de overheid de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Hiermee is het mogelijk om tot wel € 2000,- subsidie aan te vragen voor uw nieuwe, of gebruikte Fiat 500e. 

Veelgestelde vragen over de Jeep Avenger

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.