Opel Astra

Benzine, diesel en Plug-in Hybride 

Toonaangevende Duitse technologie

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 32.999
Private lease vanaf€ 526 p/m
Bijtelling22%

Opel Astra

Gemaakt om efficiënt te rijden

Bent u klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel, die helemaal is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De Opel Astra is verkrijgbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren. En met de nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid rijdt u in dezelfde Astra, maar dan met versterking van een elektromotor. 

Geniet elke dag van zijn opwindende rijeigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. De beste manier om dit te ervaren is tijdens een overtuigende proefrit.

Kom de nieuwe Astra bij ons testen; u bent van harte welkom bij een van onze vestigingen!

Opel Astra

De toekomst is elektrisch

Ontdek de Astra Plug-in Hybrid. Prestaties zonder compromissen. In de Opel Astra Plug-in Hybrid maakt u kennis met een gloednieuwe rij-ervaring. Met het accupakket van 12,4 kWh kunt u tot wel 60 kilometer (WLTP) volledig elektrisch, fluisterstil en zonder uitstoot rijden. U kunt dus comfortabel uw woon-werk verkeer afleggen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer vaak ook nog eens voordeliger. Het thuisladen van de Opel Astra Hybride is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Opel Astra

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.