Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Opel Rocks Electric

Jong, urban én duurzaam

Rij hem vanaf 16 jaar

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 8.699
Private lease vanaf€ 185 p/m
Financieren vanaf€ 99 p/m

Opel Rocks-E

100% Elektrische CityCar

Compact, 100% elektrisch en zonder uitstoot. Met de Opel Rocks Electric kunt u gaan en staan waar u maar wilt met de actieradius tot 75 km. En hoe leuk is het dat u al instapt vanaf 16 jaar?

Wacht niet langer en bestel uw ideale CityCar bij Nefkens. Gaat u voor de Rocks Electric, de Rocks Electric Tekno óf de Rocks Electric Klub? De keuze is aan u!

De leukste eigenschappen

Maak een statement met de unieke en ondeugende Rocks Electric.

Interieur

Het interieur van de Opel Rocks-E is net zo vrolijk en fris als zijn exterieur. De stoelen zijn bekleed met comfortabele, grijze stof en de kleur 'Jet Black' domineert het interieur. Opvallend zijn de gele accenten op het dashboard, de tashaak aan de passagierszijde en het opbergnet op de portieren. Deze details geven de auto een speelse en unieke uitstraling.

Dankzij het grote panoramadak geniet u van een zee aan licht en ruimte. De Opel Rocks-E is klein van buiten, maar groots van binnen!

Exterieur

Met zijn opvallende design en unieke kenmerken, zoals de tegenover elkaar openende deuren, is de Opel Rocks Electric een echte blikvanger. De compacte afmetingen maken hem perfect voor de stad, terwijl de krachtige elektromotor zorgt voor een vlotte rijervaring. De stoere uitstraling, met LED-verlichting en 16" lichtmetalen velgen, maakt de Rocks Electric tot een auto waar u gezien mee wilt worden.

Enkele highlights van het exterieur:

  • Compact en wendbaar: De Rocks Electric is slechts 2,41 meter lang en 1,39 meter breed, waardoor hij ideaal is voor smalle straten en parkeerplaatsen.
  • Trendy design: De unieke deuren, LED-verlichting en 14" stalen wielen geven de Rocks Electric een stoere en trendy uitstraling.
  • Opvallende details: De Rocks Electric is voorzien van diverse opvallende details, zoals de gele accenten op de voor- en achterbumper.

100% Elektrisch

De nieuwe Opel Rocks Electric is een compacte, trendy en 100% elektrische auto die perfect is voor de stad. Met een actieradius tot 75 kilometer en een topsnelheid van 45 km/u rijdt u emissievrij naar uw werk, school of vrienden. De Rocks Electric is al vanaf 16 jaar te besturen met een AM-rijbewijs, waardoor hij ideaal is voor jongeren die op zoek zijn naar hun eerste auto.

Opel Rocks-E

Stap in

Bij de Opel Rocks Electric gaan de deuren in tegengestelde richting open: de passagiersdeur heeft het scharnier aan de voorkant, wat heel normaal is. Het bestuurdersportier heeft het scharnier aan de achterkant. U stapt dus vooraan uit: Opvallend én praktisch

2,41 meter lang (of kort), 1,39 meter breed en een draaicirkel van maar 7,20 meter. Hierdoor kunt u de Rocks Electric super wendbaar door krappe bochten sturen en overal met het grootste gemak parkeren. 

Veelgestelde vragen over de Opel Rocks-E

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.