Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot 208

Sportief en dynamisch

Ook 100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 24.050€ 22.550
Private lease vanaf€ 427 p/m€ 299 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 419 p/m
Financieren vanaf€ 239 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 208

De meestverkochte auto van 2022

De Peugeot 208 is een compacte en sportieve stadsauto. De Peugeot 208 beschikt over verschillende krachtige benzine motoren en heeft een stijlvol voorkomen. Met zijn lage atletische silhouet, lange motorkap en sensuele welvingen creëert deze Peugeot een sterke persoonlijkheid. De expressieve voorkant van de 208 bestaat uit een grote grille, moderne en scherp gelijnde koplampen en kenmerkende "slagtanden". Naast diverse zuinige benzine motoren is de 208 ook als elektrisch aangedreven e-208 leverbaar. Wilt u zelf ook ervaren waarom zoveel mensen al hebben gekozen voor de 208? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze Nefkens vestigingen.

Peugeot 208

Hoogwaardige afwerking

De Peugeot 208 voorziet u van een uiterst hoogwaardig interieur. Het dashboard en de deurpanelen zijn bekleed met zachte materialen en er zijn stijlvolle chromen accenten aangebracht om het luxe gevoel te versterken. De stoelen van de 208 zijn comfortabel en bieden goede ondersteuning voor de rug en zijwaartse ondersteuning. Het interieur is ook zeer goed geïsoleerd, waardoor er minder geluid van buiten de auto naar binnen komt. Dit draagt bij aan een ontspannen en rustige rijervaring. De beste manier om dat te ervaren is tijdens een uitgebreide proefrit.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 208

Hieronder beantwoorden we veelgestelde vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.