Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

NIEUWE PEUGEOT 208 E-STYLE

TOT € 3.000 VOORDEEL EN
GEEN WEGENBELASTING*

Rijklaar vanaf

€ 36.470


Of Private Lease vanaf

€ 499 /mnd*

Wilt u overstappen op een betaalbare elektrische auto, zónder in te leveren op luxe en comfort? Maak dan kennis met de limited edition Peugeot 208 e-Style, de compacte en elegante hatchback die u verrast met zijn prestaties en zeer complete uitrusting. Rij direct weg uit voorraad en profiteer nu van een aantrekkelijk private lease tarief vanaf € 499 per maand, inclusief wegenbelasting*, onderhoud en verzekering. Ontvang bovendien € 2.950 overheidssubsidie én een flexibel contract, waarmee u na 12 maanden kosteloos kunt opzeggen of overstappen naar een ander model. 

Kom nu langs in de dichstbijzijnde Nefkens vestiging of ontdek de nieuwe e-208 online op Nefkens.nl

Vanafprijs|€ 36.470
Incl. standaard navigatie en warmtepomp t.w.v. € 1.000|€ 0
Subsidie|- € 2.950
Netto vanafprijs|€ 33.520
Maandtarief|€ 499
Incl. Flex Premium t.w.v. € 1.680|€ 0
Subsidie per maand|- € 61,46
Netto maandtarief|€ 437,54

ZEER COMPLEET UITGERUST

De Peugeot 208 e-Style is niet voor niets voor het tweede jaar op rij de meest verkochte auto in zijn klasse. Hij wordt geroemd om zijn stijlvolle design, bewezen kwaliteit én zijn betaalbaarheid. De Peugeot 208 e-Style heeft een indrukwekkende actieradius en is standaard zeer rijk uitgerust. Zo kunt u onder andere rekenen op navigatie met een groot touchscreen, een warmtepomp en parkeerhulp voor en achter.

Elektrische Vrijheid

Met een actieradius tot 361 km (in WLTP-cyclus) bent u klaar om aan de horizon te verdwijnen.

PEUGEOT I-COCKPIT®

i-Cockpit® met analoog head-up display & 3,50" Colour Matrix

Warmtepomp

Standaard met warmtepomp voor een acurate accu-temperatuur, en hogere actieradius.

Ontdek de nieuwe e-208 style nu bij Nefkens!

* Actievoorwaarden: Het tarief van 499,- is op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services en met een looptijd van 48 maanden en 10.000 km. De vergoeding van de wegenbelasting door Peugeot tot 2028 is uitsluitend van toepassing bij Peugeot Private lease via Stellantis Financial Services en niet bij koop. Indien de overheid besluit de wegenbelasting niet in te voeren zal deze korting niet worden uitgekeerd. Daarnaast ontvang u gedurende 48 maanden €61,46 subsidie. U dient de subsidie zelf aan te vragen via de rvo. Meer informatie over de subsidie vind u op: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp/subsidie-aanvragen/lease-nieuw