Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Klaar voor de nieuwe

opel corsa?

#yes of corsa

Wat nou als we u vertellen dat er een auto bestaat die alles heeft wat u zoekt? Een auto die duurzaam is, maar ook sportief en veilig? Een auto die u brengt waar u maar wilt zonder gedoe? Een auto die het leven leuker en makkelijker maakt? Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nou, dat is het niet. Maak kennis met de nieuwe Opel Corsa en zeg volmondig "YES OF CORSA"!

Ontdek de Opel Corsa  nu bij Nefkens, kruip achter het stuur & wie weet verwelkomen we u binnenkort in onze Nefkens familie!

Welke uitvoering past bij u?

De nieuwe Corsa is verkrijgbaar in twee varianten

Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past. Blijft u bij benzine of gaat u voor de 100% elektrische variant? Wat de bestemming ook is, u stapt altijd uit met een lach op uw gezicht!

De uitstootvrije aandrijflijn van de nieuwe Opel Corsa Electric combineert een groot bereik met korte oplaadtijden. Gaat u voor de Corsa Electric, dan is het mogelijk tot 337 km rijden op een volle accu. Dat is genoeg om naar uw vrienden in Maastricht te gaan, of naar een festival in Groningen.

Kies uw favoriete kleur

Oh, en hij ziet er ook nog eens geweldig uit, met een ruime keuze aan kleuren en velgen.
U kunt hem helemaal aanpassen aan uw smaak.

Comfort op
hoog niveau

Stoelmassage? Keyless Entry? Panoramadak? U kunt het zo gek niet bedenken of de nieuwe Opel Corsa Electric biedt het.

Geavanceerde connectiviteit

De nieuwe Opel Corsa zit vol vernieuwde technologie. Zo biedt hij de beste verlichting van zijn klasse en geavanceerde rijassistentiesystemen die rijden veiliger en makkelijker maken. Ook biedt de Corsa een naadloze integratie van uw digitale wereld in uw fysieke wereld.

Benieuwd geworden? 

Bezoek uw dichtstbijzijnde NEFKENS vestiging en maak een proefrit!

Opel Corsa. 100% rijplezier.

Zeg gewoon #YES OF CORSA en maak uw droom waar! Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen.

Meer informatieeast