Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Verwacht: nieuwe Peugeot 3008

Spot u de bijzondere 3008 cammo's?

Een Unieke challenge

De lancering van de vernieuwde Peugeot 3008 komt steeds dichterbij. Deze compleet nieuwe fastback-SUV wordt op veel vlakken nieuwer, beter en nóg meer Peugeot. Zowel het exterieur als het interieur is compleet vernieuwd. De nieuwe Panoramic I-cockpit, nieuwe aandrijvingen en het nieuwe design van de vernieuwde Peugeot 3008 beloven veel voor de toekomst.

In september 2023 gaat Peugeot de nieuwe 3008 bekent maken. Maar de voorpret is al begonnen met een speciale online challenge genaamd ‘#CAMOCATCH’. Hiermee daagt Peugeot u uit om deze zomer de prototypes van de nieuwe Peugeot 3008 op de openbare weg te spotten en te fotograferen met de camocatch hashtag. Wint u? Dan krijgt u de kans om zelf achter het stuur te kruipen tijdens een testrit.

De nieuwe Peugeot e-3008

Met de komst van de Peugeot e-3008, die in september 2023 zal worden gepresenteerd, gaat de innovatie van Peugeot verder dan ooit. De, nog, gecamoufleerde Peugeot e-3008 gaat alle verwachtingen overtreffen en komt zelfs met een actieradius van 700 kilometer. 

De nieuwe Peugeot e-3008 komt er in maar liefst 3 verschillende elektrische varianten. Hiervan is er één met vierwielaandrijving. Daarom kijken we uit naar september dit jaar. 

 

Een spectaculaire digitale beleving

De nieuwe Peugeot 3008 krijgt de nieuwe generatie Peugeot i-Cockpit. Deze nieuwste generatie i-Cockpit heeft een haarscherp 21-inch gebogen panoramisch scherm, een nieuw compact stuurwiel en i-Toggles. Het nieuwe compacte stuurwiel is nog comfortabeler en multifunctioneel. De bedieningselementen op het nieuwe stuurwiel bieden nu voelbare haptische feedback voor een optimale gebruikerservaring.

Het zwevende 21-inch panoramische scherm is niet het enige element dat bijdraagt aan het vernieuwde interieur. De sfeerverlichting die de gehele breedte van het dashboard verlicht, straalt luxe en een technologisch karakter uit.