Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Opel Combo

Compact, veelzijdig en 100% elektrisch mogelijk 

2 lengtes | 2 laadvermogens | Benzine, diesel en elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 19.900
Bijtelling22%

Opel Combo

Compact en betrouwbaar

De Opel Combo is een echte alleskunner. Deze veelzijdige en compacte bestelwagen is inzetbaar voor iedere harde werker. Hij is niet alleen efficiënt en flexibel, maar ook zeer betrouwbaar en voorzien van innovatieve technologie. Dit resulteert in maximale productiviteit voor uw bedrijf. Door de compacte afmetingen is 'ie buitengewoon wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal en ruim aanvoelt, met genoeg opbergmogelijkheden.

De Opel Combo-e combineert al deze praktische eigenschappen met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Hierdoor rijdt u niet alleen duurzaam en uitstootvrij, maar heeft u ook toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Opel Combo bedrijfswagen? Maak dan een afspraak met een van onze Nefkens bedrijfswagenspecialisten.
 

Opel Combo

Voordelen elektrisch rijden

De 100% elektrische Opel Combo-e heeft een accupakket van 50 kWh en een elektromotor die 136 pk levert. Hiermee rijdt u maar liefst 275 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snellaadmogelijkheid laadt u het accupakket van de Opel Combo-e vlot en gemakkelijk op. In slechts iets meer dan 30 minuten is de batterij van helemaal leeg weer tot 80% opgeladen! En met de specifieke connectiviteitsdiensten bied dit model de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg. 

Het thuis of op kantoor laden van de Opel Combo-E is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox. 

Veelgestelde vragen over de Opel Combo

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.