Opel Rocks-e

Jong, urban én duurzaam

Rij hem vanaf 16 jaar

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 8.699
Private lease vanaf€ 185 p/m
Financieren vanaf€ 99 p/m

Opel Rocks-E

100% Elektrische CityCar

Compact, 100% elektrisch en zonder uitstoot. Met de Opel Rocks Electric kunt u gaan en staan waar u maar wilt met de actieradius tot 75 km. En hoe leuk is het dat u al instapt vanaf 16 jaar?

Wacht niet langer en bestel uw ideale CityCar bij Nefkens. Gaat u voor de Rocks Electric, de Rocks Electric Tekno óf de Rocks Electric Klub? De keuze is aan u!

De leukste eigenschappen

Maak een statement met de unieke en ondeugende Rocks Electric.

Exterieur

De Opel Rocks Electric maakt diverse design statements: Met extreem compacte afmetingen, iconische Opel Vizor en deuren die net even anders open gaan dan anders rijdt u echt iets unieks.

Royaal van binnen

Voldoende ruimte voor uw spullen: De hippe Opel Rocks Electric heeft allemaal. Voldoende ruimte voor tassen na een dagje shoppen, en uw passagier heeft alle ruimte naast u.

Connectiviteit

Het is mogelijk om rechtstreeks verbinding te maken met uw Rocks Electric en veel nuttige live-informatie op te roepen. Bijvoorbeeld resterende oplaadtijd, batterijcapaciteit, kilometerstand of wanneer de volgende onderhoudsbeurt nodig is.

Opel Rocks-E

Stap in

Bij de Opel Rocks Electric gaan de deuren in tegengestelde richting open: de passagiersdeur heeft het scharnier aan de voorkant, wat heel normaal is. Het bestuurdersportier heeft het scharnier aan de achterkant. U stapt dus vooraan uit: Opvallend én praktisch. 

2,41 meter lang (of kort), 1,39 meter breed en een draaicirkel van maar 7,20 meter. Hierdoor kunt u de Rocks Electric super wendbaar door krappe bochten sturen en overal met het grootste gemak parkeren. 

Veelgestelde vragen over de Opel Rocks-E

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.