Opel Mokka

Compact en dynamisch

Benzine of diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 31.499
Private lease vanaf€ 537 p/m€ 469 p/m
Bijtelling22%

Opel Mokka

Krachtig en modern

Met de nieuwe Opel Mokka zet u een stap in de toekomst, zeker als u kiest voor de elektrische aandrijving. De combinatie van een strakke vormgeving en robuuste technologie zullen al uw verwachtingen overtreffen. En dan zijn we nog niet eens over het ruime en verbluffende interieur begonnen! De nieuwe Opel Mokka is compact en dynamisch, wat zorgt voor een nieuwe belevenis van pure en uitdagende rijdynamiek. Met keuze uit wel 5 uitvoeringen stelt u helemaal zelf de Mokka samen die bij u past. De krachtige en zuinige diesel- en benzinemotoren garanderen een fijn rijgedrag. De beste manier om dit te ervaren is tijdens een overtuigende proefrit bij een van onze Nefkens vestigingen.

Rijke Uitrusting

Afhankelijk van de uitvoering is de Opel Mokka standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Ruim en functioneel

Of u nu op en neer rijdt naar uw werk of op vakantie gaat met het hele gezin: Met zijn ruime interieur en ingenieuze functies is de Mokka overal op voorbereid.

Automatische transmissie

Kies voor uw favoriete rijstijl tussen een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een comfortabele 8-traps automaat.

Connected navigatie

Met Connected Services kunt u uw navigatiesysteem optimaliseren met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles.

Opel Mokka

Alles onder controle

Eén blik op de Mokka maakt duidelijk dat de makers uitstekend hebben ingezien dat het niet alleen om dynamische prestaties draait. Het gaat er ook om hoe u er gebruik van kunt maken. Daarom zit de Mokka boordevol slimme technologie die ervoor zorgt dat u in elke situatie veilig van zijn kracht kunt genieten. Met de schakelpeddels aan het stuur (bij uitvoeringen met automaat) schakelt u wanneer u maar wilt over op handgeschakelde transmissie. En met een simpele druk op de knop past u uw rijstijl aan: Sport voor maximale dynamiek, Eco om optimaal zuinig te rijden en Normaal voor een evenwichtige rijstijl.

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij jou past.

Let op! Geld lenen kost geld.