Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Peugeot 3008 SUV

Allround bestseller

Benzine, diesel en hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 41.470€ 39.720
Private lease vanaf€ 688 p/m€ 524 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 569 p/m
Financieren vanaf€ 459 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 3008 SUV

Stijlvol en dynamisch

De nieuwe Peugeot 3008 SUV heeft een nog sterkere persoonlijkheid gekregen. De Full-LED koplampen met bochtverlichting en de LED dagrijverlichting in de vorm van hoektanden zijn kenmerkend voor de 3008 SUV en zijn Peugeot familie. Aan de binnenzijde verwelkomt de Peugeot 3008 u in een omgeving die in elk detail klasse en comfort uitstraalt. De nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® staat daarbij garant voor een uiterst intuïtieve rijervaring. Naast een zuinige plug-in-hybride aandrijving is de Peugeot 3008 SUV ook verkrijgbaar met een diesel- en benzinemotor. De nieuwe Peugeot 3008 SUV werd eerder bekroond met de prestigieuze titel Auto van het Jaar 2017. Sluit u aan bij een grote groep tevreden klanten en maak nu een proefrit in deze allround bestseller SUV. 

Kiest u voor Allure of GT?

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.

CONNECTED SERVICES

Met Connected Services kunt u uw navigatiesysteem optimaliseren met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles. Maar het is niet alleen een uitbreiding van het infotainmentscherm in de auto, u kunt er ook uw Plug-in Hybride 3008 SUV mee voorverwarmen, op afstand laden, het onderhoud regelen en nog veel meer.

MODERNE RIJHULPSYSTEMEN

Met de rijhulpsystemen verhoogt u het comfort en neemt uw veiligheid aanzienlijk toe. Met Peugeot Drive Assist Plus rijdt uw 3008 SUV bijvoorbeeld keurig tussen de wegbelijning en volgt hij uw voorligger. Met Active City Brake voorkomt uw 3008 SUV een aanrijding in druk stadsverkeer.

EERSTEKLAS COMFORT

Optioneel is het hoogwaardig afgewerkte interieur te voorzien van voorstoelen met verwarming. Verwarmde stoelen zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen ook voor een langere actieradius doordat het interieur minder verwarmd hoeft te worden. Met de voorverwarming is bevroren ramen krabben verleden tijd. Nóg een voordeel van Plug-in Hybride rijden in de nieuwe Peugeot 3008 SUV.

Peugeot 3008 SUV Hybride

Verschillende aandrijfvormen

De Peugeot 3008 heeft twee Hybride aandrijfmogelijkheden: Een Mild-Hybrid versie die de benzineversie extra vermogen met laag brandstofverbruik levert en een Plug-in Hybrid die ervoor zorgt dat de meeste dagelijkse kilometers elektrisch afgelegd kunnen worden en de brandstofmotor voor extra actieradius zorgt.

Hybrid 136 eDCS6
Een nieuwe generatie van de bekende 1.2 PureTech motor waarbij het vermogen is toegenomen van 130pk naar 136pk. Een kleine elektromotor en accu pakket ondersteunen de brandstofmotor wat de volgende voordelen oplevert:

  • 10 tot 15% lagere C0-emissie en dus ook brandstofverbruik
  • Mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden gedurende korte afstand (1 km) in bijvoorbeeld parkeergarages of 30 kilometerzones
  • Mogelijkheid energie terug te winnen bij afremmen
  • Stille en soepele werking van het Stop&Startsysteem
  • Extra vermogen voor meer souplesse en kracht bij lage toerentallen en bij het wegrijden
     

Deze nieuwe motorisatie is altijd gekoppeld aan een nieuwe dual clutch automatische transmissie en is de vervanger van de EAT8 automatische versnellingsbak.

HYbrid 180, HYbrid 225, HYbrid4 300 pk
Bij de Plug-in Hybrid versie bestaat de aandrijving uit een benzinemotor en één (of twee in het geval van de HYbrid4) sterke elektromotor. De elektromotor haalt zijn energie uit een 13,2 kWh accu. U kunt hiermee tot 135 km/h volledig elektrisch rijden totdat de benzinemotor het overneemt. In de volledig elektrische rijstand is de actieradius 59 km (WLTP). U kunt dus zonder uitstoot uw woon-werk verkeer afleggen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer vaak ook nog eens voordeliger. Het thuisladen van de Peugeot 3008 SUV Plug-in Hybrid is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.
 

Veelgestelde vragen over de Peugeot 3008 SUV

Hieronder beantwoorden we veelgestelde vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.