Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Peugeot 308

Innovatief en hoogwaardig

Benzine en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 33.300€ 31.800
Private lease vanaf€ 516 p/m€ 449 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 479 p/m
Financieren vanaf€ 359 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 308

De Peugeot 308, de populaire hatchback van Peugeot, is terug. Vernieuwd en nog sportiever dan ooit tevoren. Het nieuwe gezicht van Peugeot is te herkennen aan een mooie dynamische neus, een gestroomlijnde carrosserie en een prachtig afgewerkt achteraanzicht. De rijkwaliteiten die de auto uitstraalt worden waargemaakt vanaf het eerste moment dat u achter het stuur stapt. De nieuwe Peugeot 308 beschikt over een uitstekende aerodynamica en verbluffende brandstofefficiëntie.

Met de nieuwe Peugeot 308 Plug-in Hybrid rijdt u daarnaast met dezelfde ervaring als de normale 308, maar aangedreven met een extra versterking van de elektromotor. De 308 is daarnaast ook te verkrijgen met alleen een benzinemotor.

Ervaar zelf de opwinding en luxe van de nieuwe Peugeot 308 door een proefrit te boeken.

Peugeot 308 Plug-in Hybrid

Bijdragen aan een groenere wereld en het verminderen van uw CO2-uitstoot, maar niet inleveren op het gemak van een benzineauto? Dan is de Peugeot 308 de perfecte keuze. Deze biedt namelijk het beste van beide werelden. Dankzij het accupakket van 12,4 kWh is het mogelijk om tot wel 60 km (WLTP) volledig elektrisch te rijden zonder enige uitstoot. Wanneer de accu leeg raakt, zal de Peugeot 308 automatisch overschakelen op een benzinemotor. 

Dit zorgt niet alleen voor een lagere CO2-uitstoot en het verlagen van brandstofverbruik, maar ook voor een soepelere, stillere en in totaal comfortabelere rijervaring.  Het thuisladen van de Peugeot 308 Hybrid is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

 

Veelgestelde vragen over de Peugeot 308

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.