Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot 5008 SUV

Sportief en praktisch

Benzine | Mild-Hybrid | Diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 43.370€ 41.620
Private lease vanaf€ 699 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 599 p/m
Financieren vanaf€ 479 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 5008 SUV

Denk groter

De nieuwe Peugeot 5008 SUV is dé SUV met 7 zitplaatsen. Deze sportief ogende SUV van Peugeot kent een onverwachte soepelheid, een ultiem comfort en veel ruimte. De nieuwe Peugeot 5008 SUV heeft grote stappen gemaakt in de moderniteit van zijn silhouet. Hierdoor staat hij symbool voor het design van de toekomst van zijn Peugeotfamilie. De verrijkte rijpositie en handige functies geven de bestuurder zowel een geweldige rijervaring als de prestaties van een grote reisauto.

De nieuwe Peugeot 5008 SUV combineert zijn stoere uiterlijk met de intuïtieve i-Cockpit en een hoog afwerkingsniveau. Dankzij de krachtige turbomotoren, de Mild-Hybrid techniek en het bijzonder lage gewicht is de nieuwe 5008 SUV ook verrassend zuinig. De slimme technologie staat garant voor veiligheid en ultiem rijplezier. De beste manier om dit te ervaren is tijdens een uitgebreide proefrit.

Kiest u voor Active, Allure of GT?

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.

CONNECTED SERVICES

Met Connected Services kunt u uw navigatiesysteem optimaliseren met realtime verkeersinformatie via TomTom Traffic en de dienst "Gevarenzones" (realtime informatie via visuele en geluidssignalen over gevaarlijke en ongevalgevoelige zones als ook vaste en mobiele snelheidscontroles). Daarnaast krijgt u bij een brandstofmelding het adres, de prijsinformatie en directe navigatie naar tankstations. Bij parkeergarages ziet u realtime het aantal beschikbare parkeerplaatsen. En als laatste krijgt u het weerbericht op de ingestelde route weergegeven.

MODERNE RIJHULPSYSTEMEN

Met de rijhulpsystemen verhoogt u het comfort en neemt uw veiligheid aanzienlijk toe. Met Peugeot Drive Assist Plus rijdt uw 5008 SUV bijvoorbeeld keurig tussen de wegbelijning en volgt hij uw voorligger. Met Active City Brake voorkomt uw 5008 SUV een aanrijding in druk stadsverkeer.

Comfortabel met 7 stoelen

De indeling van de Peugeot 5008 biedt plaats aan 1 tot 7 modulaire stoelen. Voorin kunt u comfortabel plaatsnemen op volledig verstelbare, verwarmbare én masserende AGR-stoelen. Toegang tot de bagageruimte is ook met volle handen een peulenschil dankzij de Handsfree achterklepbediening.

Peugeot 5008 SUV

Multifunctioneel interieur

De nieuwe Peugeot 5008 SUV is door de ruime opzet ook flexibel in te delen. Met het grootste gemak zijn de vijf achterste zitplaatsen separaat neer te klappen voor extra bagageruimte.

De tweede zitrij bestaat uit drie identieke stoelen (met allemaal een Isofix aansluiting), zodat de passagiers daar gelijkwaardige zitplaatsen hebben.

De stoelen op de derde zitrij zijn ook uitneembaar, waardoor de bagageruimte naar wens in capaciteit enorm uitgebreid kan worden.

Veelgestelde vragen over Peugeot 5008 SUV

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.