Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Peugeot 508 SW

Comfortabel en sportief

Benzine en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 46.650€ 44.650
Private lease vanaf€ 715 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 669 p/m
Financieren vanaf€ 519 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 508 SW

Sportieve stationwagen

De Peugeot 508 SW is een hoogwaardige stationwagen met een opvallend design. Deze 508 SW biedt het comfort van een GT en de sportiviteit van een coupé. Zijn veelzijdige en dynamische karakter zorgt voor een zelfverzekerd voorkomen. Het innovatieve karakter van de 508 SW wordt benadrukt door zijn gewelfde lijnen en de fijn getailleerde grille en de nieuwe lichtsignatuur. Stap in en laat u verleiden door zijn charmes.

Met de Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid rijdt u met behulp van een elektromotor in alle luxe en comfort naar uw bestemming. Naast de Plug-in Hybrid is de 508 SW ook verkrijgbaar met een benzine motor.
 

Peugeot 508 SW

Ook als Plug-in Hybrid

In de Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid ontdekt u een compleet nieuwe manier van rijplezier. Dankzij het 11,8 kWh accupakket kunt u tot wel 52 km (WLTP) 100% elektrisch rijden. U kunt dus zonder uitstoot uw woon-werk verkeer afleggen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer vaak ook nog eens voordeliger. Het thuisladen van de 508 SW Hybrid is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 508 SW

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.