Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot e-2008 SUV

100% Elektrisch

Imposant en veelzijdig: Een echte SUV!

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 38.970€ 37.970
Private lease vanaf€ 553 p/m€ 429 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 595 p/m
Financieren vanaf€ 439 p/m
Bijtelling16%

PEUGEOT e-2008 SUV

De veelzijdige alleskunner

De Peugeot e-2008 SUV is een ruime allemansvriend. Deze SUV heeft een krachtig en atletische uitstraling en beschikt over voldoende ruimte om 5 personen met hun bagage comfortabel te vervoeren. Tegelijkertijd is de Peugeot e-2008 SUV compact genoeg om soepel wendbaar door bochten te gaan. Zijn opvallende voorzijde met de kenmerkende koplampen en LED achterlichten benadrukken het sportieve, krachtige voorkomen van de Peugeot e-2008 SUV.

Met de Peugeot e-2008 SUV rijdt u op een duurzame, uitstootvrije manier naar uw bestemming. En door zijn zuinige verbruik ook nog eens stukken voordeliger dan in een  auto met een verbrandingsmotor.

Belangrijkste Uitrusting

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering beschikt de Peugeot e-2008 SUV over moderne en comfortabele uitrusting.

Connected Services

Met Connected Services kunt u uw navigatiesysteem optimaliseren met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles. Maar het is niet alleen een uitbreiding van het infotainmentscherm in de auto, u kunt er ook uw e-2008 SUV mee voorverwarmen, op afstand laden, het onderhoud regelen en nog veel meer.

Moderne rijhulpsystemen

Met de rijhulpsystemen verhoogt u het comfort en neemt uw veiligheid aanzienlijk toe. Met Peugeot Drive Assist Plus rijdt uw e-2008 SUV bijvoorbeeld keurig tussen de wegbelijning en volgt hij uw voorligger. Met Active City Brake voorkomt uw e-2008 SUV een aanrijding in het drukke stadsverkeer.

Eersteklas comfort

Optioneel is het hoogwaardig afgewerkte interieur te voorzien van voorstoelen met verwarming. Verwarmde stoelen zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen ook voor een langere actieradius doordat het interieur minder verwarmd hoeft te worden. Met de voorverwarming is bevroren ramen krabben verleden tijd. Nóg een voordeel van elektrisch rijden.

PEUGEOT e-2008 SUV

Klaar voor de toekomst

Ervaar nu het genot van elektrisch rijden: Schokvrij, geluidloos en emissievrij brengt de Peugeot e-2008 SUV u naar uw uitstoot loze toekomst. Bij NEFKENS laten we u graag de voorraad, uitvoeringen en kleuren zien. En na een overtuigende proefrit adviseren we u over de verschillende aanschafvormen, subsidiemogelijkheden en laadoplossingen. Het thuisladen van de e-2008 SUV is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox. 

Veelgestelde vragen over de Peugeot e-2008 SUV

Heeft u nog vragen? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.