Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot Expert

Stoer en krachtig

Diesel of 100% elektrisch | 3 lengtematen | tot 1400 kg laadvermogen

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 26.000
Bijtelling22%

Peugeot Expert

Multifunctioneel

De Peugeot Expert bedrijfsauto beschikt over een schat aan functies die zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en om aan al uw behoeften te voldoen. In de Peugeot Expert geniet u van een praktische en slimme inrichting. Met een laadvolume van maximaal 6m³ en laadvermogen tot wel 1400 kg heeft u alle ruimte om te vervoeren wat u wilt. Dankzij het Moduwork-concept profiteert u met de Expert optimaal van de zitplaatsen die niet bezet zijn. Zo kan de zitting van de buitenste passagierszitplaats omhoog worden geklapt, zodat in de cabine een ruimte met vlakke laadvloer ontstaat.

Het interieur van de Peugeot Expert biedt ook rijcomfort van het hoogste niveau. De opstap biedt gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine en de cockpit is erg functioneel en ergonomisch ontworpen, met talloze opbergmogelijkheden.

De Peugeot Expert is leverbaar in verschillende lengtematen en met verschillende motoren met naar keuze diesel of elektrische aandrijving. Onze bedrijfswagen experts vertellen u graag welke het beste aansluit bij uw mobiliteitsbehoefte.
 

Peugeot Expert Nefkens Edition

Licht metalen velgen

Maak uw Peugeot Expert stoerder met de 16 inch zwarte licht metalen velgen. Deze geven uw bedrijfswagen een zelfverzekerde uitstraling.

Zwarte bekleding

De zwart lederen bekleding zorgt voor een comfortabele en chique interieur. Daarnaast is het leer makkelijk schoon te maken.

Chromen Sidebars

De stoere sidebars beschermen uw bedrijfswagen tegen gevaren van buitenaf. Naast deze functionaliteit zien ze er ook robuust uit.

Compleet zwarte hemel

Met de zwarte alcantara hemel geeft u het interieur een volledige make-over. Het straalt rust, comfort en luxe uit.

Peugeot E-Expert

Subsidie tot wel € 5000,- mogelijk

De 100% elektrische Peugeot e-Expert is te bestellen met een accupakket van 50 kWh of 75 kWh. De elektromotor levert 136 pk en heeft direct een fors koppel beschikbaar. Hiermee rijdt u maar liefst 330 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snellaad mogelijkheid laadt u het accupakket van de Peugeot e-Expert vlot en gemakkelijk op. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% vol geladen! 

Elektrisch rijden betekent niet alleen een milieubewust keuze maken. Door de lagere onderhoudskosten, beschikbare subsidies en verschillende belastingvoordelen is het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van een e-Expert gedurende de hele levenscyclus/gebruikscyclus (TCO) lager. Met deze uitstootvrije bedrijfsauto heeft u ook nog eens toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones. Dit maakt de keuze om over te stappen toch wel heel aanlokkelijk! 

Veelgestelde vragen over de Peugeot Expert

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.